Megkaphatom a Német állampolgárságot ha elmúltam 18. éves és nem beszélem a nyelvet? SOS! :s
Menj fel a várba a követségre, vagy hívd fel őket (van magyarul beszélő alkalmazottjuk).
Ha apud valóban német állampolgár, akkor megadják az állampolgárságot, és lehetsz Bundesbürger
Más kérdés, hogy egy élősködő parazita vagy, aki önös érdekből akar állampolgárságot szerezni.
Persze ha a szíved mélyén németnek érzed magad, és úgy gondolod, hogy Németország a te hazád (lófaxt, szerintem életedben nem jártál még ott, az meg, hogy egy kukkot nem beszélsz szeretett Vaterland-od nyelvén, az már kulturáltan nem kommentelhető), akkor vedd fel a kapcsolatot a nagykövetséggel
Ha Amerikában lehet élni azért, mert az egyik szülőd állampolgára az országnak, akkor neked is simán lehet Németországban. Az más kérdés, hogy az állampolgárságot milyen úton kaphatod meg.
Vedd fel a kapcsolatot a mo-i nagykövetséggel.
én azt sem értem hogyha tegyük fel megkapnád a német állampolgárságot akkor mivel lennél előrébb????
van jó szakmád amivel érvényesülnél kint? hogy példát mondjak te a német munkáltató helyében kit alkalmaznál? Kovács Józsit aki magyar állampolgár de magasan kvalifikált és perfektül beszéli a németet vagy egy frissen érettségizett emberkét aki mutogatja hogy van német útlevele de mindennek ellenére abszurd módon még a nyelvet sem beszéli elég jól??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!