Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önvédelem műfütyivel? (részlet...

Önvédelem műfütyivel? (részletek lent! )

Figyelt kérdés

A kérdésem, hogy ha valaki rámtámad és én egy szilikonból készült műpénisszel védem meg magam, felelősségre vonható vagyok-e? Hiszen ez nem gumibot, de kb ugyan olyan célt szolgál, legalábbis a hatásfoka van olyan jó mint egy gumibotnak.

Azért gondoltam erre, mert boxert, viperát de még paprikasprayt sem hordhatok magamnál mert megbüntetnek. Na de mi van akkor, ha egy műfütyik kapok elő és azzal páholom el a támadómat? Ez szexuális segédeszköz nem pedig önvédelmi eszköz, vagy támadó fegyver, így elméletileg nem lehet érte felelősségre vonni, hiszen önvédelem és nem tiltott sehol a műfütyi...

2013. okt. 27. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
TEJÓSÁGOSATYAÚRISTEN!
2013. okt. 27. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
De most komolyan?
2013. okt. 27. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szilikon?Az túl puha.

Nem hiszem, hogy nagyot tudnál vele ütni.

Vannak keményebb kukkullók is.

2013. okt. 27. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
igazoltat egy rendőrnő és meglátja a kocsidban, megöl a feminRRRRRRRRRRRRRRR
2013. okt. 27. 20:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ilyen kemény az, belül van benne merevítés... szóval lehet ezzel olyat ütni, mint egy gumibottal.
2013. okt. 27. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokat játszottál GTA-val? :D
2013. nov. 28. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez hülye!! :DDDDDD
2013. nov. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!