Tegnap megvert az osztálytársam feljelentettem mit fog kapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok kétszer ütött meg egyszer arcon akkor felszakadt a szám után meg tarkón.
mit kaphat ezért?
gyerek 17éves
2013. okt. 18. 06:53
11/19 anonim válasza:
az eljárási költséget biztos, hogy kifizettetik vele, ha mondjuk fogadnál ügyvédet, azt is rá lehetne verni a kis kö..ögre! Polgári peres úton követelheted minden kiadásodat fillérre.
12/19 anonim válasza:
Ha nem vagy rasszista ebben az esetben ne hagyd hogy büntetés nélkül megússza. Csoportosan követték el! Ez súlyosbító tényező!
13/19 anonim válasza:
te 60%-os majom! és ha valaki rasszista nézeteket vall, akkor ok nélkül üthetik? pont az ilyen gondolkodású hülyék miatt mint te, meg a kötözködő cigányok miatt terjed a rasszizmus, kapjál már észbe okoska!
14/19 A kérdező kommentje:
Csak egy roma,volt a többit nem ismertem,De a boruk szine nem utalt romasagra
2013. okt. 18. 09:48
15/19 anonim válasza:
Sajnos kis hazánkban nem veszik komolyan az ilyen eseteket ha nem vagy valakinek a rokona :( Még az a mázlid, hogy nem ütöttél vissza mert akkor ők jelentettek volna fel, és mivel ő cigány ezért még a rasszista támadást is rádvernék...
16/19 anonim válasza:
Egy gond van, hogy a kérdés kitaláció.
Ha ez valóban megtörtént volna már tele lenne a média vele.
17/19 anonim válasza:
Akkor lenne tele ha egy cigányt ütöttek volna meg... Ha magyart támadnak akkor ha nem több fő meglincselése, vagy valakinek a hozzátartozója a célpont akkor nem érdekli a médiát mert az ilyesmik mindennaposak.
18/19 A kérdező kommentje:
Pf minek lenne kitalalt?
2013. okt. 18. 16:37
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem kaphat.. Barátomat tarkón vágták megrugdosták... Volt vagy 6 tanu köztük énis.. Leírta a Zalai hírlap is a gyerek meg még mindig nemkapott semmit. szóval ne számíts semmire:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!