Van arra szabály, hogy az első és a másod fok között, mennyi idő a maximum, amit nem léphetnek át?
Figyelt kérdés
2 év próbára ítéltek, de fellebbeztem és március óta várok2013. okt. 15. 08:03
1/3 Agent Cooper válasza:
Milyen módon történt a fellebbezés, és mire irányult? Elvileg harminc napon belül ki kellett volna tűzni a tárgyalás határnapját... Az elsőfokú ítéletet mikor kézbesítették?
Nagyon sok olyan kérdés merül fel, amelynek az ismerete nélkül nem lehet érdemi választ adni.
2/3 A kérdező kommentje:
márciusban volt az ítélet, amikor volt az a hóvihar. És az írásbeli ítéletet 2 hét múlva kaptam meg. Fellebbeztem, ott rögtön, és meg is írtam. Azt írtam, hogy fellebbezek és hogy miért, hogy mit kifogásolok az ítéletben és az indokolásban. Azóta semmi. Az ítéletben benne van, hogy nem jogerős.
2013. okt. 15. 14:29
3/3 A kérdező kommentje:
felmentésre
2013. okt. 15. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!