Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Franciaország milyen jogon...

Franciaország milyen jogon deportálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
Azt hittem az EU-n belül az emberek szabadon választhatják meg, melyik országba költöznek.

2013. okt. 14. 17:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%

Az ésszerűség jogán nekünk se ártana lepasszolni egy párat XD

i.m.ád.o.m.a.f.r.a.n.c.i.á.k.a.t.

2013. okt. 14. 17:15
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom de példátvehetnénk róluk. :)
2013. okt. 14. 17:20
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

"Azt hittem az EU-n belül az emberek szabadon választhatják meg, melyik országba költöznek"

Ez így is van, de csak akkor érvényes ez, ha az illető el tudja magát tartani hivatalosan, tehát vagy vállalkozik, dolgozik, tanul vagy eltartja valaki! Ha csak bűnözésből képes fenntartani magát, és nem tartja be a normákat, akkor bizony nem élhet ott ahol akar.

2013. okt. 14. 17:22
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
ez baromság hogy az emberek szabadon választhatják meg hol laknak. munkát vállalhatnak bárhol de aki illegálisan minden bejelentés nélkül él ott és illegálisan dolgozik azt hazaküldik ha cigány ha magyar ha lengyel.
2013. okt. 14. 17:24
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha jól tudom, akkor nem azért telepítenek ki bárkit is, mert cigány, hanem azért, mert illegálisan tartózkodik az országban, illetve az ilyen lakókocsis/viskós táborokat is a rossz higiéniai körülmények vagy jogtalan területhasználat/építési engedély hiánya miatt számolják fel. Az más kérdés, hogy azok, akiket ilyen okokból kitelepítenek/kitoloncolnak az országból, valóban romák. De mint ahogyan leírtam, az intézkedések alapja nem az etnikai hovatartozás, ezért nem jogsértőek.
2013. okt. 14. 17:25
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Romániában lassan megszűnik a teljes korlátozás a munkaerő áramlást illetően.

Na, akkor majd számíthatnak invázióra, és akkor már vissza sem tudják őket toloncolni.

Kíváncsi vagyok, hogy akkor mit kezdenek majd a drága csiga kedvelő franciák.

2013. okt. 14. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Az emberek igen, de a cigányok nem emberek. Azért deportálják őket, mert képtelenek a civilizált életmódra, nem lehet velük együtt élni. Nekünk is ezt kéne tennünk.
2013. okt. 14. 17:31
 8/17 A kérdező kommentje:

Bűnözni sehol sem szabad, de a deportált cigányok közül nem hiszem, hogy mindenkit elítélt a bíróság.

Akkor nem is úsznák meg ennyivel.

Láttam a TV-ben, hogy kemping telepeket is épít Franciaország a vándor cigányoknak, ahol letáborozhatnak és kapnak ingyen vizet és talán villamos energiát is.

Ilyen helyeket, akkor most szabadon tartózkodhatnak vagy sem?

2013. okt. 14. 17:44
 9/17 szántóvető ***** válasza:
100%

nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva.

kemping+víz+áram?enniük is kell valamit tehát vagy élelmet vagy lopási lehetőséget is kell biztosítani.

2013. okt. 14. 17:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
mégegyszer azokat küldték haza akik illegálisan voltak ott. pont és vége a sztorinak. ez nem úgy megy hogy elmész valahova aztán elvagy magadnak. minden országban meg van hogy milyen feltételekhez kötött az ott tartózkodás. aki ezt betartja az maradhat ha cigány ha nem. ha nem tartja be repül.
2013. okt. 14. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!