Mit lehet tenni egy olyan esetben, amikor egy haragosnak van rendőr haverja, és csak így haveri alapon elintézi, hogy azok zaklassák az embert?
pl ha az éjszaka közepén berontanak 5-en házkutatásra, és persze semmi sincs de majd "véletlenül" találnak fél kilo heroint, ezt szépen le is jegyzőkönyvezik, és tehát van rá 5 rendőr tanú, utána ki fogja az embernek elhinni, hogy márpedig ők tették oda?
ez ellen hogy lehet jogilag védekezni?
(de ha nem házkutatás, akkor legyen egy "véletlen" közúti ellenőrzés során talált akármi ... és tehát akkor? ha valaki egyedül van az autóban?)
Szerintem adjunk teret a bűnözésnek. A rendőrök ne is hallgassák ki az időseket agyon verő cigányokat. Szurkoljunk nekik, hogy többen legyenek és még több embertől lopjanak. És a rendőrség kezét is fogjuk meg, hogy ne tudjanak velük semmit tenni.
Szüntessük meg a TEK-et mert sokan irigyek rájuk stb stb stb.
Kb. ez az amit akar a kérdező...
Kb a rendőrség már ennyire bele is sz*rik ahogy írod. KÉDEZŐ!!
HA tőled lopnának és tudod, hogy melyik - esetleg cigány volt- és a rendőrség csak annyit tenne, hogy megkérdezi: te voltál?
Persze azt mondja hogy nem, így röhögve távozik. esetleg még a szemedbe is röhög.
Gondolom akkor már másabb véleményen lennél.
na nem, egyáltalán nem erről írtam.
mellesleg tehát itt ketten azt írjátok h teljesen felesleges holmi Be tv mert mindenki tudja h úgyse tartják be? egyébként nem, nem azt mondom amit állítasz, és ne aggódj, tőlem is loptak már cigók, csak éppen nem erről beszélek.
irigy a TEK-re? na ne viccelj ... főleg arra a high iq tulajdonságukra vagyok féltékeny :)
egyébként még tovább megyek:
Rendben van, fogadjuk el h sajnos ez az ország a barbaritás ilyen fokán áll jelenleg és nincs mit tenni.
na de ami a kiakasztó h jogorvoslati lehetőség sincs! na ez azért már nagyon ütős, és ezt tényszerűen beláthatja bárki nagyon könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!