Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha netről letöltöm a diákhitel...

Ha netről letöltöm a diákhitel szerződést, és átíróm, aláírom mind2 példányt és úgy viszem a bankba akkor mi van?

Figyelt kérdés

SEMMILYEN hamisítást nem követek el, semmilyen törvénysértő dolgot!

Csak letöltöm a diákhitel szerződést, amit amúgy is le kell tölteni és el kell vinni a bankba, ők is aláírják és kész.

Annyit csinálok vele, hogy és beleírok még 1+sort, van olyan része pl, hogy ha törlesztés közben nyugdíjba megyek akkor nem kell tovább törlesztenem, és az adóság megszűnik, na én ezt a részt átírnám mondjuk arra, hogy ha törlesztés közben elmúlok mondjuk 21 akkor nem kell fizetnem stb.

Ezzel én semmit nem hamisítok, a szerződés jó hosszú több oldalas, arról nem tehetek, ha majd a banki ügyintéző nem olvassa végig figyelmesen, nekem ott lesz a papír, hogy hát mi ezt írtuk alá, sajna elmúltam 21 nem kell visszafizetnem, HÁT ÍGY VAN A SZERZŐDÉSBEN, ALÁÍRTA AZ EMBERÜK!

2013. szept. 29. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
átolvassák a szerződésed...
2013. szept. 29. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon cseles vagy kérdező, hogy olvastad a bulvárhíreket az orosz pasiról.

Ott nem olvasták el és így is jogi precedenst kellett teremteni, hogy elsőfokon neki adjon igazat a bíróság.

2013. szept. 29. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a jogban van egy ilyen kikötés, hogy ha te egy már meglévő szerződést módosítasz, akkor arra külön fel kell hívnod a másik fél figyelmét, különben rosszhiszemű leszel a jog szerint és a szerződés semmis lesz.
2013. szept. 29. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg, egészen véletlenül nincs-e a diákhitel központnál feltüntetve, hogy csak ez és ez a szerződés érvényes.

Amennyiben átírod, érvénytelen lesz, tehát jogosulatlanul vetted igénybe a diákhitel központ pénzét, így nem elég, hogy a perköltséget fizetheted majd, hanem még a pénzt is, sőt, kamatostul.

Be vannak ezek ám védve :)

De, ha mégsem, hát hajrá. Jól megszívatsz egy ügyintézőt, a diákhitel központ meg hozzáír egy plusz sort a szerződési feltételekbe. Nem összeg nekik egy ember pénze :)

2013. szept. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!