Ha berendel a főnök táppénz alatt, kötelező bemenni?
Figyelt kérdés
Párom 3 hónapos terhes, és most vett ki 1 nap betegszabadságot.
A főnök viszont üvöltve hívta fel, hogy akkor most jöjjön be mégis ma, megcsinálni valamit.
Joga van ehhez?
2009. nov. 6. 08:51
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy nincs.
Viszont ki sem rúghatja táppénz alatt, én lehet, hogy a párod helyében a szülésig táppénzen lennék.
2/12 anonim válasza:
nincs joga, ha van orvosi igazolás.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is mondom neki, hogy menjen el táppénzre. Viszont nem állunk jól anyagilag, de inkább a kevés pénz, mint a stressz neki és a babának.
Köszönöm a gyors válaszokat.
2009. nov. 6. 08:58
4/12 anonim válasza:
Nem lepne meg ha ezek után kivágná, úgyhogy én is a táppénzt javaslom szülésig.
5/12 anonim válasza:
1 nap táppénz? Ki az az orvos aki egy napra kiírta?
7/12 anonim válasza:
Előző válaszolónak:
Miért, szerinted a betegszabadságot hogyan lehet kivenni? Nem táppénzes papírral? Az a 3 nap amit orvosi papír nélkül lehetett kivenni, már sok éve megszünt!
10/12 anonim válasza:
ha ki akarná rúgni akkor fenyegessétek meg, h bíróságra mentek diszkrimináció címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!