Csak az Usában van olyan törvény, hogy tarthatok éles fegyvert arra hogy ha rám törnek otthon megvédhetem magam?
Ajánlom figyelmedbe a tavaly augusztus körül történt esetet, amikor az öreg bácsi észrevette, hogy a kertjébe bejárnak, és állandóan ellopják az uborkáját. Ekkor áramot vezetett a kerítésbe, hatalmas betűkkel kiírva rá, hogy vigyázat, magasfeszültség, és rajzolt rá egy hatalmas sárga villámot. (Nem a legkülső kerítésbe, hanem belülről, tehát ha egy gyerek mászkál az utcán, és megfogja a kerítést, azt nem rázza meg.)
Másnap újra jöttek a cigányok a következő adagot ellopni hárman a szegény és védetlen öregúrtól. Mivel nem tudtak olvasni, így mindhárman bemásztak. Megrázta őket az áram, azt hiszem ketten haltak meg, a harmadik túlélte.
Most az öreg bácsi ül börtönben kettős gyilkosságért, emberölési kísérletért, és életveszély okozásáért.
Ez Magyarország: a rendőrség nem tesz semmit, ha te teszel valamit te vagy a rossz, és a rasszista.
Pontosan ez az, amiért én el fogok takarodni ebből az országból.
Az EGÉSZ USA-ban, tehát MINDEN ÁLLAMBAN alkotmányos jog a fegyvertartás.
Olvassátok el az Alkotmányt! Ott van benne!
Amerikában minden egyes beteg but' embernek lehet fegyvere
ugye ezt nem szeretnénk itthon is. Kicsit gondolkogyunk néha.
08:02: Nem, nem hiszek el mindent, pont ezért nem hiszek neked se. És a bíróról ne is beszéljünk, mert arról személyes tapasztalatokat mondhatnék, ezt direkt ki is hagytam... Az említett dolgot pont azért hittem el, mert már láttam durvábbat is.
02:29: Igen, az "USÁBAN" minden baromnak van fegyvere, mégis illegális fegyverekkel követik el a bűncselekmények jó részét. És azt ne hidd, attól hogy itt legálisan nem lehet fegyvere szinte senkinek, illegálisan egyáltalán nem nehéz hozzájutni. A bűnözőknek legfeljebb azért nincs fegyvere, mert nem akar, mert ugye minek az ide.
Elég egyértelmű hogy a hatoságok nincsenek felkészűlve arra hogy tömegesen fegyvereket tartsanak legálisan az emberek. Se önvédelemre se sportra nincs ellenőrzés így nem lehet. Ha bele gondolunk hány helyen lehetet volna megellőzni ezt a tragédiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!