Mikor es hogyan alkalmazhatjuk a NAV-val szemben az artatlansag vedelmet? (vagyonosodási vizsgalat rokkant nyugdijas kisgyerekes gyeses szulo) Lehet alkalmazni? Tapasztalatok?
nem akarlak elkeseríteni, de én nemrég kaptam egy nav vizsgálatot. nem vagyonosodásit, csak egy szimplát az adóbevalláshoz.
az, hogy a feleségem 07.06.-án szült egy gyereket, nem elég bizonyíték arra, hogy nekem januártól jogom volt igénybe venni a családi adókedvezményt, ami 90 napos terhességtől jár. ahhoz külön igazolás kell a nőgyógyásztól, hogy akkor már terhes volt és terhesség legalább 90 napos volt.
szóval kössék fel a gatyájukat.
Amugy a navnál igenis belefér a párnahuzatos történet, ha az ajándékozo élettörténetébe belefér h milliokat gyűjtott, de ha pénzt ajándékozozl akkoris csak szerződéssel banki átutalással, és a lejelentés a tiszta.
Egy jo ügyvéd is mazsola a Navval szemben, ha találnak vmit és olyan kedvük van, bármiért büntethetnek.
ùgy tudom szerződes nem volt es otthon tartotta a pènzt
lehet hogy igazad van azèrt nem art az òvatosság!
hogy is van ez?
mindenestre a haverom felfogadott egy ügyvèdet bevitte a papiokat es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!