Mi a véleményetek erről a cikkről?
Ez komoly?
Hogy létezik az, hogy a gyerekek ilyen irányú kihasználása legális? Hogyan lehet ezt divatnak és modellkedésnek feltüntetni?
Ez ellen semmit sem lehet tenni?
Vélemények?
Új szabályozás: Gyerekeket erotikus céllal ruhában sem lehet fotózni. Meg lehet állapítani, hogy mi erotikus és mi egy családi fotó. Kicsit érdekesen hatna egy családi képsorozat, ha a gyereket állandóan alulöltözve és pózokba kényszerítve fotóznád, nem?
Szóval erre gondolok.
"erotikus céllal"
A vádlott azt mondja: ez nem erotikus céllal készült.
Hogy bizonyítod, hogy nem igaz?
Nem mondhatja a bíró, hogy szerintem pedig igen. A jog nem ismer szubjektív bizonyítást.
Amit írtál a gyakorlatban semmit nem érne, mindenkit fel kellene menteniük.
Semmi szubjektív nincs abban, ha valaki lát egy sorozatnyi fotót egy 7 évesről, amint erotikus pózokban tetszeleg.
Ahogy te értelmezed, a nemi erőszakot is el lehetne intézni annyival, hogy nem a melleit fogdosta, csak egy darazsat akart lesöpörni a blúzáról!
Vagy nem akart betörni a házba, csak látta, hogy bent van egy fuldokló macska és meg akarta menteni.
Megnéztem a cikkben linkelt képeket, és több olyan volt, ami önmagában fel se tűnne, nem mondtam volna erotikusnak.
Az, hogy mit látok erotikusnak mióta nem szubjektív?
"Tehát mivel van közte nem erotikusnak tűnő, a többi nem is számít? "
Nem arról van szó, de ha kiveszik szerinted a erotikusakat akkor szerinted a többi OK?
"Olvasd el az általam írt példákat"
Olvastam: hülyeséget írtál, rossz a példa
A fuldokló macska egy kifogási kísérlet.
A betörés megtörtént, vagy nem. A törvényben le van írva mi a lopás, nem a bírónak kell eldöntenie.
Az erotikusság megállapítása szubjektív dolog.
pl: Egy fedetlen felsőtestű férfi fotója a húgomnak erotikus az apámnak nem.
"Ahogy te értelmezed,"
Én nem értelmezem, csak azt próbáltam megértetni veled, hogy nem olyan könnyű olyan jogszabályt alkotni, ami ezt az esetet megoldaná, de neked feleslegesen magyarázok, ehez több értelem kell, hogy felfogd.
Értem én, csak a kifogásokat itt te keresed.
Ezen lazán átugrottál:
"a nemi erőszakot is el lehetne intézni annyival, hogy nem a melleit fogdosta, csak egy darazsat akart lesöpörni a blúzáról"
Mivel az is szubjektív, sehol nem írja a törvény, hogy nem lehet hozzáérni a ruhával fedett melléhez.
Persze ugyanezzel az ellenállással lehet találkozni mindenhol, nem csoda hogy virágzik a pedofília.
Például senkitől nem kaptam egy olyan választ sem, hogy ezen hogyan kellene javítani, csak szapulást.
Még a végén azt hiszem, hogy a magyar csak ehhez ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!