Rágalmazás, becsületsértésért felakar (t) jelenteni ezért?
Ne parázz nem fog feljelenteni!
Nem vállalja be azt hogy te meg megmutasd a rendőrségnek a pu.nci puszilgatós SMSt.
Alapból ezzel a melóval nincs nagy gáz. Valahol valakin ezt is meg kell tanulni és ehhez modellek kellenek. Nekem semmi bajom nincs azokkal, akik ezt bevállalják. Ez még nem prostitúció. Ez olyan mintha az ovostanhallgató nőgyógyászoknak levetkőző nőket leqrváznák!!!
Először is azoknak írom ezt akik kvának néznek. Amint írtam dolgoztam rendesen gyárban 4-kor keltem, mert 40 km-re volt a melóhely... szóval ismétlem nem büdös a munka.!!! Másodszor ideiglenesen vállaltam el, mert kellett a családi kasszába a pénz. Érdekes módon azokat az anyukákat senki nem kvázza le akik másokkal lefekszenek több tízezerért, és azért, hogy " eltudják tartani a gyereket" címszó alatt, nekik rendes munkahelyük nincs, de ebből élnek. Őket mindenki védi, hogy jajj, de a gyereke miatt teszi... oké, én meg az idős szüleim miatt tettem 1x!!! Azért, hogy tudjunk enni, ne kössék ki a villanyt stb, és azokra a lányokra se szól senki akik erotikus masszázst csinálnak kis szalonokba, mert ugye a pasiknak ez tetszik, mert őket kényeztetik :))) érdekes..
A többieknek köszönöm a választ, és nem a 3000 Ft-on van leginkább a hangsúly, hanem azon, hogy belém akarja beszélni, hogy én hazudok, és rágalmazom, mikor nekem ott van a kézzel fogható bizonyíték a jegyek, + ugye az üzik... De igen hagyom, mert hál Istennek már van rendes munkám, és nem kell ilyen megaláztatást többé elvállalnom. örüljön a vén feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!