Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kisgyermekgondozó-nevelőt...

Kisgyermekgondozó-nevelőt milyen fizetési kategóriában sorolják be?

Figyelt kérdés
2010 óta bölcsődében dolgozok , és eddig az E kategóriát kaptam , de most vissza akarja vonni a munkáltatóm ezt a kategóriát , törvénymódosításra hivatkozva. De én ezt a törvényt sehol nem láttam. Esetleg tudnátok linkelni jogszabályt? Amúgy a végzettségem OKJ-tanfolyam(54-es sorszámmal kezdődő.)
2013. szept. 14. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Amíg nem történik jogszabályváltozás, addig nem vagy visszasorolható. Esetleg a munkáltatódat kéne megkérdezni, hogy KONKRÉTAN mire hivatkozik. A "jogszabályváltozás" egy elég tág kör, hiába tudjuk, hogy melyik törvényről van szó. Mutassa meg a munkáltatód, hogy mely erre vonatkozó jogszabályt fogadták el a parlamentben, továbbá, hogy mikortól lesz hatályos az a bizonyos jogszabály. Ezt azért mondom, mert nincs tudomásom arról (és sztem másnak sem), hogy a Kjt.-t most változtatták volna...
2013. szept. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!