Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit képzelnek? (folyt lent)

Mit képzelnek? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Ma barátnőmmel voltam és belém kőtöttek a cigányok hogy én elmertem onnan menni most ez mi?? mért nem lehet velük valamit csinálni?
2013. szept. 11. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Ne keress logikát a cigányok viselkedésében, kérdező.

Ne állj velük szóba, ne foglalkozz velük.

Legyél elővigyázatos, velük.

2013. szept. 11. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
43%
Na stoppolom az idõt mikor jönnek a sipító liberósok azzal, hogy "biztos te provokáltad õket"! :)
2013. szept. 11. 22:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem provokálta őket senki sem leültek mellénk kérdezte mit tud a motorom mondja 50 es igaz ? mondom 600 es Gsxr ja ténleg .. felálltunk meg mondja megijedtél meg ott elkezdett löködni elövettem a 38 villáskulcsot a táskábol azt elment...
2013. szept. 11. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem veled van a bajuk... Nem is a barátnőddel, egyszerűen ugy indultak el otthonról hogy balhét csapnak
2013. szept. 11. 22:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Nyomorultak!... meg ott motort piszkálgatja mondom tudod hogy Hitler anyja újra terhes?
2013. szept. 11. 23:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha most Tetró lennék azt kérdezném mi bizonyítékod van erre? Ott voltál láttad? Miért gondolod hogy akartak bántani? Nem lehet hogy piszkos koszos bőrű magyarok voltak? Ja és töröltetném a kérdésedet.
2013. szept. 11. 23:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Mert löködött
2013. szept. 11. 23:13
 8/14 anonim ***** válasza:

" Ha most Tetró lennék azt kérdezném mi

bizonyítékod van erre? Ott voltál láttad? Miért

gondolod hogy akartak bántani? Nem lehet

hogy piszkos koszos bőrű magyarok voltak? Ja

és töröltetném a kérdésedet."

Az az alak és a hozzá hasonlóak szimplán bohócok akik csak kiforgatják más szavait ha a kis kedvenceiket kell védeni! Még nagy "kedvencem" az alpáriak, meg a bérta wúszter.

2013. szept. 12. 07:54
 9/14 A kérdező kommentje:
legyél tetró golyó a fejedbe!!
2013. szept. 12. 10:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, aki 38-as villáskulcsban és golyóban gondolkodik, az ne csodálkozzon, ha belé kötnek. Akkor se, ha alap nélkül kötnek belé. Mert a világ így van berendezve. Ha nem érted meg, akkor is így. De ez már csak a te problémád.
2013. szept. 12. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!