Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak a karrieristák mennek ki...

Csak a karrieristák mennek ki külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Vagy már nem fontos az, hogy magyarországon élünk, és szeretünk is itt élni?

Én, ha havi 30 ezer forintból élnék itt, akkor sem mennék ki külföldre dolgozni. Valakinek magyarországon is maradni kell. Plussz külföldön nagyobb veszély vár az emberekre. Cunami, terrortámadás, vírus támadás, stb...

2013. szept. 9. 18:06
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Pontosan azért aggódnak a médiában, hogy kevés ember tud külföldi nyelven. Mert ők már tudják, hogy idővel, itt nem lesz munkahely, és emigrálhat ki minden magyar külföldre.
2013. szept. 9. 23:53
 42/48 A kérdező kommentje:
Maradjunk itthon, és ne hagyjuk el-veszni hazánkat.
2013. szept. 9. 23:54
 43/48 anonim ***** válasza:

Nem. A karrierépítés egy tudatos, hosszú folyamat (ami gyakran az ideiglenes anyagi hátrány felvállalását is megköveteli).

A kivándorlók többsége csak rövidtávú anyagi elismerésért utazik ki, ami be is jön neki, csak hát abból még nem következik az elismerés és az önmegvalósítás. (Sőt, gyakran kamu munkákra toborozzák az értelmiséget. Igaz, hogy még így is többet keresnek, de karrier ezesetben nem lesz belőle.)

Másrészt, annak van a legnagyobb esélye külföldön karriert építenie, aki már egyetemre is kimegy valamerre. Ez pedig valahogy csak nehezebb, drágább, és kockázatosabb, mint az agyonszapult magyar felsőoktatás.

2013. szept. 10. 00:40
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

én a kérdező vagyok...éés iiigenis kilehet jönni havi 30000ft-ból..

Ééén heti 4forintból élek :-)

2013. szept. 10. 14:40
 45/48 anonim ***** válasza:
karrierpista
2013. szept. 10. 14:41
 46/48 anonim ***** válasza:
Monnyuk ha a hidegvizes fürdő, a nyugtatók, meg a kényszerzubbony ingyé van, a 4 Ft még sok is!
2013. szept. 10. 15:36
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy már nem fontos az, hogy Magyarországon élünk, és szeretünk is itt élni? " A pénz beszél, a kutya ugat

30 ezerből, az minden csak nem élet, hanem nyomorgás.

"Plussz külföldön nagyobb veszély vár az emberekre. Cunami, terrortámadás, vírus támadás, stb..."

Naivitás...komolytalan az egész kérdés..(mintha valami agyrokkant mszp-ést hallanék)

...meg a kérdező is életkora 12-13 alatt (legalább is értelmileg) lehet

2013. szept. 10. 21:48
 48/48 anonim ***** válasza:
63%

"A kérdező kommentje:

A külföldi munka veszélyei, amiről sohasem tájékoztatnak: -Kimész Amerikába, másnap felrobbant az Alfa Jihad.

-Meghalsz egy cunamiban, vagy forgószélben.

-Ledönt örökre a lábadról egy ismeretlen eredetű vírus, ami magyarországon eddig még nem ütötte fel a fejét.

-Olyan magyarokkal mész ki, akik netán alkoholista életet élnek, nem megbízhatóak. Leitatnak, otthagynak. Kirabolnak.

Nem megfelő angol tudással, aztán magyarázkodhatsz a rendőrségen. Sokkal nehezebb ott elkapni a tetteseket, mert nagyobb földrész.

-Belekeveredsz egy drog csempészetben, aztán mehetsz Guantanabóba a börtönbe. Úgy bánnak ott veled majd, mint Eduardo rózsa Florez-el."

Az előző hozzászóló vagyok újra,

Szerintem még alá is becsültem kb 7-8 éves lehetsz!

Húzzál anyád szoknyája alá kis taknyos p.cs!

Ha neked ilyen bezárkózási fóbiáid vannak, mit érdekel téged hogy más elhúz innét.

Egyébként havi nettó 200e keresek és kevés, pedig nem élek nagy lábon(lakásra gyűjtök...vagy éppen a kiköltözés indulójára).

Többször jártam a Föld másik felén vagy más EU országban üzleti út miatt hetekre-hónapokra.

Nah ez egy putri ország azokhoz képest. Nem csoda hogy menekülnek az emberek.

Persze jó hazatérni, magyar szót és a saját kajámat enni, a saját ágyamban aludni...valahova hazatérni...De hidd el k@rv@ra nem nem okoz nagy gondot más országban élni. (csak áltatom magamat a hazaszeretetemmel naivan, hogy egyszer jobb lesz...noha tudom hogy nem lesz jobb...pusztán ezért maradtam még)

2013. szept. 10. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!