Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meggyanúsítottak, hogy összetö...

Meggyanúsítottak, hogy összetörtem az autót, de ez nem igaz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy házbeli meggyanúsított, hogy nekimentem az autójának és megkarcoltam a lökhárítóját, amit emiatt ki akar cseréltetni. Állítólag tanúja is van rá, hogy én voltam, viszont én biztosan nem mentem neki senki kocsijának, az ilyesmit észrevenné az ember. Az autóm lökhárítóján vannak horpadások és karcolások (eddig én sem vettem észre őket), de ezek más autóktól származhatnak, valószínűleg olyankor történt sérülések, amikor nem voltam az autó közelében és a tettest sem tudom azonosítani.

Most mit tegyek? Hogyan bizonyítsam be, hogy nem én voltam? Ő erősködik, és meg is fenyegetett veréssel, meg hogy összetöri a kocsimat...

2013. szept. 8. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Karcolás miatt nem kell cserélni a lökhárítót, csak fényezni.
2013. szept. 8. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem cserélném, de ő fenyegetőzik, meg követeli a betétlapot.
2013. szept. 8. 21:04
 3/5 acelsziv ***** válasza:
95%
Talán előbb bizonyítson. Közöd vele, hogy fel fogod jelenteni rágalmazás és becsületsértés miatt és kártérítésre fogod perelni. Ez majd befogja a száját.
2013. szept. 8. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem jelentsd fel, ha sokat fenyegetőzik.

Amúgy neki kell hitelt érdemlően bizonyítania, h te okoztad a kárt, nem neked, azt, hogy nem tetted.

Egy tanu az semmi. ;)

2013. szept. 9. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, mi lett belőle?
2020. júl. 23. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!