Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mostani törvények szerint mi...

Zsombor16 kérdése:

Mostani törvények szerint mi történik hogy ha egy 17 éves fiu egy 13 éves lányal fekszik ösze? és mi történik ha afiu 18 a lány 14?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 20:23
1 2
 11/16 tetro ***** válasza:
71%
milyen érzelmeket vált ki belöled. fura egy életed lehet
2013. szept. 9. 05:06
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 05:06

Nekem legalább van életem! Csak az olyanok keserítik meg, mint amilyen te vagy. De látom felzaklatott a kommentem, mert szokásodhoz híven töröltetted. Megsúgom, nyugodtan cenzúráztathatsz, a lényegen nem változtat.

2013. szept. 9. 17:36
 13/16 tetro ***** válasza:
100%

17.36

a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy. és tudom számodra hihetetlen, de másokat nem zaklat fel csak úgy egy komment. Sőt, ennél sokkal durvábbat mondok. Egy komment nem is képes az életemre hatást kifejteni. Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet. Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal.

A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te, csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük.

2013. szept. 9. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"a szokásomhoz híven akkor tudnám töröltetni a kommented, ha egyáltalán tudnám hogy ki vagy"

Ehhez nem kell tudnod, hogy ki vagyok, elég, ha jelented. Ez új, mi?

"Nem tudom a tiédet hogyan keseríti az meg, ha egy ismeretlen ember nem ért veled egyet"

Úgy keseríti meg, hogy látom, hogy minden mocskot, bűnözőt, szennyet a védelmébe vesz.

"Pedig hidd el, ilyenek azért akadnak szép számmal."

Elég szomorú, hogy vannak még rajtad kívül páran olyanok, mint te.

"A kommented meg nem én törlöm. Ugyanolyan user vagyok mint te"

Azt írtam törölTETTED.

"csak én le tudok írni akár több mondatot is, úgy hogy nem anyázom bennük."

1. Hol anyáztam?

2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következő mondatot már nagy kezdőbetűvel írd.

2013. szept. 9. 23:19
 15/16 tetro ***** válasza:
100%

"2. Úgy viszont nem tudsz leírni több mondatot, hogy a mondatokat lezáró pontok után a következő mondatot már nagy kezdőbetűvel írd."

ez egy olyan ütős érv, hogy fel is adtam. nyertél.

2013. szept. 9. 23:24
 16/16 anonim válasza:
Az eg vilagon semmi
2022. febr. 28. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!