Mienk lehet a haz?
Figyelt kérdés
Nagymamam nemreg halt meg,s volt egy haza amit az allam adott neki,egyszer el akartak adni de akkor nem votl penze,azota eleg sok ev eltelt s a meg a halala elott leadtunk egy kerest ,hogy megvehesse a hazat,de valasz masodszorra sem kaptunk.Nekunk a nevunkon jelenleg nincsen lakas es a csaladban neveloapam pedig nem kapott meg hazat az allamtol.megnyerhetnenek a pert? es erdemes pert benyujtani?2013. aug. 23. 23:42
1/4 anonim válasza:
jó is annak aki az államtól kap házat
2/4 anonim válasza:
Mi arra hogy tiétek legyen egy olyan ház ami nem a tiétek?????..
Gratulálok!!
3/4 anonim válasza:
Csak én vagyok olyan barom hogy nem követelőzök ingyen lakásért, hanem még egyenesen házért?
Vagy valakiknek csak úgy osztogatják az ilyesmit, és csak én vagyok olyan hülye hogy albérletben lakom?
4/4 anonim válasza:
az embereknek úgy lesz házuk, hogy megdolgoznak érte.
megkeresik a rávalót.
Lehet, hogy ez nektek újdonság,
nem kéne mindig a sült galambot várni.
hogy is akarnál valamit perelni, ami nem a tiétek.
Max. az jöhet szóba, hogyha eladják, és nektek van is rá pénzetek, akkor van-e elővásárlási jogotok bérkőként.
Egyáltalán, bérlők vagytok ? Vagy jogcím nélkül használjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!