Tényleg eladják a repülő teret, akkor az se lesz már a miénk?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 10:36
1/7 anonim válasza:
Borzasztó:((Igaz, én eddig sem láttam semmi hasznot abból, hogy a miénk volt.
2/7 anonim válasza:
Eddig se volt a "miénk", csak volt benne részesedése az államnak. Te írtad ki a minek vesszük meg a MOL kérdést is?
3/7 anonim válasza:
Te a pontokért írod a hülyébbnél hülyébb kérdéseket ?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, Én teljesen más vagyok, mint akire ti gondoltok :)
Üdv.
2011. jún. 13. 11:08
5/7 anonim válasza:
Ez nem úgy megy, hogy "az se lesz a miénk", mint az óvodában, hogy hány játékunk van. Ha egyszer nem hoz hasznot, akkor el kell adni. Ráadásul a reptér most egy modern, színvonalas létesítmény, tartok tőle, hogy ha teljesen az állam kezelné, akkor nagyon hamar balkáni állapotok uralkodnának arra.
7/7 anonim válasza:
Igen, tényleg eladják a maradék 25%-nyi részvényt, mert nincs értelme megtartani. Egyébként a reptér pont az a dolog, amit megéri privatizálni. Amíg magyar kézen volt, egy lerobbant kis kelet-európai putri volt az egész, nemrég viszont átadták a Skycourtot, hotelt is fognak építeni mellé és a kínaiak gyorsvasutat is akarnak a belvárosba. Mindezekre az országnak nincsen pénze, tehát ha továbbra is az állam kezében maradna a reptér, olyan lenne, mint 1970-ben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!