Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » "Repülő csészealjak" = Aurora...

"Repülő csészealjak" = Aurora Project?

Figyelt kérdés

Mit tudtok az Aurora Projectről, és honnan lehet információkat találni róla (meggyőző bizonyítékokkal)?

Egyre több jel utal arra, hogy a földönkívülinek hitt "repülő csészealjak" valójában a németektől átvett új repülő gépek továbbfejlesztett változatai, amiket az usaban gyártanak. Viszont elég gyanús, hogy ennyire ügyetlen a hadsereg, hogy lakott városok felett gyakorlatozzanak.

Megjelenési valószínűségek: Phoenixi fények, Franciaország, Belgium - háromszögletű repülő tárgyak kivilágítva.

Természetesen nem jelzi őket a radar, elvégre az f117 nighthawk sem látszik radaron (kivéve ha az oroszok nézik).

2011. jún. 18. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
te jó ég honnan veszed ezeket a marhaságokat? igen a náciknak is meg az amcsiknak is volt csészealj alakú repülőgép prototípusuk de kb a légpárnás csapatszállító amit a tapasztalatuk alapján kifejlesztettek mert repülni nem igazán lehetett velük... az meg hogy nem látszik az f117? szerinted akkor a szerbek mit lőttek le 99-ben? elárulom hogy még az f-22 es is látszik minimálisan a radaron (hosszú hullámhosszon) de túl nagy pontatlansággal ezért nem lehet lelőni
2011. jún. 18. 09:01
 2/8 A kérdező kommentje:

marhaságok? tehát nem létezik a nighthawk sem? szerintem nagyon gyerekes gondolkodásra vall ha valaki marhaságnak mond mindent amit nem ismer. nem állítom, hogy ez van, de elég valószínűnek látszik.

néhány éve láttam a belgiumi háromszöget, akkoriban még könnyen megtalálható volt az eredeti videófelvétel. ha jól tudom biztonsági őr szemtanúk is voltak, vagy ezen a felvételen katonák nyilatkoznak. ha ők mind hazudnak, akkor ez egy nagy turisztikai cselfogás belgiumnak: http://www.youtube.com/watch?v=q4JsPSKYypk

aztán egyre több ilyen háromszöges esetről lehetett hallani, meglepő mód katonai bázisok közelében is felbukkantak.

jellemzően csendben, széláram nélkül közlekedtek.

a phoenixi esetben ( http://www.youtube.com/watch?v=S6Y5RjhOThM) például azt mondta a katonaság, hogy lehet hogy fáklyák, vagy alakzatban repülő vadászgépek voltak. szerintem egyik sem lebeg helyben. legfeljebb alakzatban lebegő helikopterek, de még az is nehezen kivitelezhető. és ha az lett volna, legalább látszott volna a radaron a város repülőteréből kifolyólag.

aztán ezeket kombinálva a roswelli ufoeseménnyel és a náci csészealjakkal összeállt a kép, hogy usa technológia lehet. rá kis időre hasonló elméletekről hallottam, és én is hasonló véleményen vagyok: biztosan van olyan haditechnológiája az usanak, amiről nem akarja hogy tudjon a világ.

elmagyarázom: gondolkodjunk abban az 50 évben ami a titoktartáshoz köti az embereket. néha több idő, van hogy dokumentumokat újratitkosítanak. ebből az következik hogy a jelenlegi technológiánál legalább 50évvel előrébb tart a tudomány.

például hogy magyar találmányokat említsek: elektronikus antigravitációs szerkezet, teljesítménynövelő, amivel a vízben is tudsz áramot vezetni, vagy egy fúrónál kisebb méretű kéziszerkezet ami vízből plazmát állít elő.

képzeld el hogy ezeket a technológiákat nem hobbifeltalálók, hanem komoly, pénzelt szakemberek fejlesztik. mi lesz belőle? antigravitációs szerkezetek, plazmahajtómű, stb. a náci gépeknek is az volt a hátrányuk, hogy nem állt rendelkezésükre megfelelő hajtómű. már akkor tervet készítettek csészealjhordozó tengeralattjárókról.

azóta lassan 50 év telt el, ha beleszámoljuk a technológiai fejlődés parabolikusan emelkedő vonalát, akkor ebben az eltelt 50 évben legalább annyi dolgot kellett feltalálni, mint azelőtt, rendes parabolánál kétszeres értékkel számolva.

nem mintha bármit is tudnék kezdeni ezzel az információval átlagemberként, csupán érdekes

2011. jún. 18. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyen repülő csészealjakat már nagyon ré óta észlelnek. Az első ismert ugye a Roswell-i eset volt 1947-ben.

Ha azóta van nekik ilyen és azóta fejlesztgetik, akkor miért nem láttuk még soha bevetésen őket? Használat nélkül nem sokat ér, ha van nekik ilyen. Ha pedig bevetnék őket, akkor kiderülne, hogy van és más is elkezdené fejleszteni. Tehát nem nagy szám, ha van nekik ilyen gépük.

Amúgy meg nem hiszem, hogy nagyvárosok felett gyakorlatoztatnák őket, mert mégis mi értelme van, ha megteszik?

2011. jún. 18. 11:06
 4/8 A kérdező kommentje:

honnan tudjuk hogy nem vetették be? épp elég ha csak kémkednek vele más országok felett. például többek közt ezért is dolgozhatnak azon hogy radar ne lássa őket.

ha van nekik és még nem vetették be, az azt jelenti hogy még kiforratlan gyártmányok léteznek csak eddig.

ha nyilvánosságra hoznák, akkor nyílt vadászat folyna a technológiára (mint ahogyan a kínaiak is megjelentettek egy új repülőfajtát, mire az usa meggyanúsította őket, hogy ellopták a nighthawk technológiáját az egyik lezuhant gépről.

én sem értem miért pont ott gyakorlatoznának, ebből az következik hogy valószínűleg nem gyakorlat volt, céllal mentek oda, például kémkedni. de mivel prototípusokról van szó, még nem tökéletes a rejtőzködés, vagy emberi hiba miatt látták meg őket.

2011. jún. 18. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi szerb nem lőtt le F117-est, az egy volt a közülünk. :)
2011. jún. 18. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
ezek aztán kemény bizonyítékok
2011. jún. 18. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:

kérek kemény cáfolatokat

de ha elolvastad volna az eddigieket, akkor rájönnél, hogy senki sem állít biztosan semmit

ez egy feltételezés és egy kérdés, ha csak unatkozol, és nem tudsz semmi értelmeset mondani, ajánlom a tvzést

2011. jún. 19. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem szerb lőtte le hanem szerbiai magyar!!!

És a roswelli esetkor nem UFO-k voltak nem is a hadsereg,

hanem emberek a jövőből, vagyis időutazók.

Hihetetlen ugye? PEDIG ÍGY VAN!!!

2011. júl. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!