Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez jogos volt? Mit lehetne ez...

Ez jogos volt? Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

A szolnoki vasútállomáson kb háromnegyed órával ezelőtt egy ittas férfi ment le az aluljáróba. Közben azt ordította, "Meg ölök mindenkit!"

Ahogy leért, egy másik embert kezdett zaklatni. A telefonját követelte ordítva, majd dulakodtak is. Én 14 éves vagyok, és nagyimmal mentünk a vonatunkhoz. Én úgy gondoltam, hogy szólok az állomáson tartózkodó két, az egyenruhájukon "fegyveres őrszolgálat" feliratot viselő személyeknek. Odamentem, udvariasan megszólítottam őket, és elmeséltem, hogy mi történik lent, az aluljáróban. Gondoltam tájékoztatom őket, az aluljáróban történtekről. Segítség nyújtás helyett, hangosan rákérdezett, hogy "maga mit keres ott?" Én mondtam, hogy várom a vonatomat. Erre azt válaszolta, hogy akkor ki kell menni a peronra, nem ezzel foglalkozni.(mindezt gúnyos hangnemben). (Egyedül mentem oda hozzájuk, nagymam lent várt a csomagokkal). Ez jogos volt? Tenni, továbra sem tettek semmit, el sem mozdultak a helyükről. Engem felháborított a hozzáállásuk. Ilyenkor mit lehet tenni? (Ha jogos a felháborodásom)

Előre is köszönöm.

2013. aug. 23. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert tudták, hogy úgyis felesleges. Inkább ráhagyták az egészet.
2013. aug. 23. 23:12
 12/14 A kérdező kommentje:
De akkor velem miért kellett úgy beszélni, mint a kutyával?
2013. aug. 23. 23:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert tuskók voltak. Az ilyen pozícióban előfordul sajnos.
2013. aug. 24. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:
gondolod, hogy mas torvenyek vonatkoznak a ciganyra mint a magyarra?
2013. aug. 24. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!