Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nőket fel lehet jelenteni...

Nőket fel lehet jelenteni szexuális zaklatásért?

Figyelt kérdés
Annak minősül,ha a kinézetével provokál ?

2013. aug. 20. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha nem sért törvényt a kinézetével, akkor teljesen lényegtelen, hogyan hat rád, nem jelentheted fel. Vagyis feljelentheted, de azonnal el is küldenek.
2013. aug. 21. 13:47
 12/23 A kérdező kommentje:
És akkor ők miért jelenthetik mindenért föl a férfiakat ?
2013. aug. 21. 15:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A nők se jelentik fel a férfiakat, ha mondjuk mogyivillantós bő alsónaciban járkálnak. Maximum akkor jelenthetnek fel valakit, legyen nő vagy férfi, ha tök pucéran járkálnak, közszeméremsértés miatt. Más esetben, csak kinézet miatt nem lehet feljelentgetni, mert ilyen erővel a szendvicsembert is feljelentnéd, ha szendvicsfóbiád van és téged felzaklat a kinézete.

Férfit akkor jelent fel valaki, ha pl szexuális megjegyzéseket tesz, célozgat, (="zaklatás") stb, amihez semmi köze az illető megjelenésének, szóval a TETT miatt lehet feljelenteni. Mert igenis jogom van nem hallgatni az undi közönséges megjegyzéseit. Erre mentség sincs nagyon, mert az ember véletlenségből nem zaklatja pl a kolléganőit, hogy jajj csak kicsúszott a számon, hogy de megb*sználak. Mindezt 10 percenként, na persze...

Röviden, az embert a tetteiért jelentik fel, a kinézetéhez meg senkinek semmi köze, ha az illető nem pucér, vagy nem a nemi szervét mutogatja a buszmegállóban.

2013. aug. 21. 15:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Ha a kinézete kiprovokálja,a tettet,vagy a szavakat,akkor az hibás aki kiprovokálja.
2013. aug. 21. 16:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon mentsük fel a gyilkost, aki csak azért ölt meg valakit, mert piros sapkája volt. Az illető a sapka viselésével kiprovokálta a meggyilkolását.
2013. aug. 21. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Hallod, akkor a főnökömet holnap legálisan meggyilkolhatom? Asszem eleget provokált, hogy a következő 12 életének is én vessek véget.:D Sőt, az egyik buszvezető nyáron kigombolja az ingét, és látszik a szőrös mellkasa, lehányhatom holnap? Hát hiszen erre provokál...

Istenem, hova veszett a tolerancia belőletek... Inkább éljetek ti is a szabadságotokkal, hogy azt csinálhattok, amit csak akartok, ameddig nem avatkoztok bele egy másik ember életébe. ENNYI.

2013. aug. 21. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Én a hülyéket irtani szeretném. így a kérdés kiíírása miatt,ha kivégezlek,te vagy a hibás.
2013. aug. 21. 21:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Hallatlanul hülyék vagytok,piros sapkás is, a szar példáddal,meg te utolsó is:magaddal kezd az írtást,ha utálod a hülyéket :D

Utolsó előtti,látom benned túlzottan meg van a tolerancia,már már betegesen,hogy természetesnek tartod,hogy a nők mindenüket kirakják,és nekik áll feljebb az is,ha csak megszólják őket.Szerintem ne tegyen mindenki azt amit akar,már így is eléggé azt teszik az emberük,és nézd meg hova tart a világ..

2013. aug. 21. 22:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért tart rossz fele a világ, mert mindenki azt tesz, amit akar, de a másikat meg megszólja, amiért ugyanezt teszi, azaz szabadon dönt és cselekszik. Fejlettebb országban nincs egyenlőbb az egyenlőnél (maradjunk a közembereknél, feljebb más tészta), mert mindenki tudja, hogy őt is megszólhatnák, ha akarnák, maximum más miatt, akkor meg mi értelme oda-vissza dobálózni? Fogadjuk már el egymást, mint szabad felnőtt embert, szokásokkal, döntésekkel, gondolkodással! A törvény azért van, hogy normál keretek között maradhasson a társadalom, hogy viszonylag fairek legyenek a dolgok. A törvényeket pedig azért nem mi döntjük el, mert látod, Te is kitartasz erősen egy gondolatod mellett, Te már nem vagy objektív, de a te dolgod, megteheted! AMEDDIG ez egy másik ember szabadságát / érzéseit / mindennapi életét nem befolyásolja. Nekem is van véleményem a főnökömről, lásd az előbbi hsz-emet, nyilván nem fog változni mert szerintem egy sz@r ember, de ahogy én elvárom, hogy ne avatkozzanak bele az életembe, úgy én se csinálok semmit az övével, na.
2013. aug. 21. 23:05
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem ettől tart rossz felé :D

Ha valaki szándékosan provokál százakat,akkor azzal már árt másnak.

2013. aug. 22. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!