Mit tudok tenni ez ügyben, és hova fordulhatok a problémámmal?
ha nem bírod a zajokat költözz egy tanyára, ne lakótelepre!
amúgy a helyi jegyző az illetékes, ha panaszt akarsz tenni
Miért nekem kéne tanyára költöznöm??? Nem én tartok állatot!!!! Veréb! -.-
És nem a kutyával van problémám,hanem azzal,h az a degenerált barom nem tudja kezelni a kutyáját!!!!
nyuszika, most a kutyaugatást nem bírod, holnap a csecsemősírást, aztán meg az autózajokkal lesz bajod (bár gondolom, neked a tücsökciripeléssel is bajod lenne) ...tudod hangzavar mindig lesz egy városi lakótelepen ;)
amúgy, ha ilyen ordenáré stílusban beszélsz a kutyáshoz nem csodálom, hogy letojja a fejed (és teszem hozzá nem értek vele sem egyet, kutyának a pórázon a helye és az ürüléknek meg a kukában...szabadon futkározásra is megvannak a megfelelő helyek)
Te azt honnan is tudhatnád,hogy én hogy beszélek a kutyással? Többször is kértem,NORMÁLIS HANGVÉTELBEN!!! ,hogy csináljon valamit a kutyájával,mert egyértelműen viselkedészavara van!!! Nagyon sokan panaszkodnak rá,őt nem érdekli.
De itt nem ez a fontos! Kérdeztem valamit,nem véleményt kértem,hanem normális a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!