Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hová fordulhatok jogorvoslatér...

Hová fordulhatok jogorvoslatért az aprod.hu moderátorai ellen?

Figyelt kérdés

#moderátor #letiltás #túllihegés
2013. júl. 22. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a pontos probléma? Ha olyat tettél, amivel megszegted a felhasználási feltételeket, akkor jogos, amit tesznek. Ha nem történt ilyen, akkor más moderátorhoz vagy adminhoz, vezetőhöz.
2013. júl. 22. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyot hibáztam! Feltettem egy hirdetést és a régit utána vettem le. /azonos tartalmúak voltak/

A két tevékenység között 2 uszkve 4 perc telt el. Ők meg az újat vették le ennyi idő alatt és kioktattak, megfenyegettek, szóval megfélemlítettek, hogy kizárnak. /Ez nem először fordult elő./

A vége az egésznek, hogy egy hirdetésem sem fut és nem is merek újat feltenni, várnom kell 36-48 órát. Úgy kezeltek, mint egy bűnözőt, nem mint egy ügyfelet. Szeretném kirobbantani a védett zónából őket, ahol azt hiszik, hogy mindent megtehetnek, nem lesz következménye.

2013. júl. 23. 07:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a felhasználási szabályok között az szerepelt, hogy amit tettél, az szabályellenes, akkor teljesen jogosan figyelmeztettek és törölték a hirdetést. A szolgáltatásuk használatát nyugodtan szabályozhatják.

Gondolom, egy sima sablonüzenetet kaptál, amiben semmi fenyegetés, megfélemlítés nem volt, csak értesítés a hibáról és a következményekről.

2013. júl. 23. 08:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Gondolom nálad ez úgy működik, hogy ha valaki megemlíti az 'apród' szót, azonnal rárepül egy moderátor. Teljesen úgy beszélsz, mint ők.

Egyébként a sablon üzi után nagy narancs betűkkel jött a letiltási rész.

Ennyi és vége!

2013. júl. 24. 08:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és már megkaptam a RE-ben az elnézést! Szép napot!
2013. júl. 24. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy nálam úgy működik, hogy az apród említésére repül a moderátor? Csak korrektül válaszoltam a kérdésedre.
2013. júl. 24. 08:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó, csak olyan hivatalos vagy és szakszerű, de lehet tévedtem , bocs és kösz mindent. Üdv.
2013. júl. 25. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a törvény és jog kategória, itt általában szakszerű válaszok szoktak érkezni a jogot illetőleg; ezen nem kell meglepődni. Komolyan mondom, megmosolyogtató, amikor valaki a válasz szakszerűsége miatt panaszkodik.:)
2013. júl. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!