Hová fordulhatok jogorvoslatért az aprod.hu moderátorai ellen?
Sajnos nagyot hibáztam! Feltettem egy hirdetést és a régit utána vettem le. /azonos tartalmúak voltak/
A két tevékenység között 2 uszkve 4 perc telt el. Ők meg az újat vették le ennyi idő alatt és kioktattak, megfenyegettek, szóval megfélemlítettek, hogy kizárnak. /Ez nem először fordult elő./
A vége az egésznek, hogy egy hirdetésem sem fut és nem is merek újat feltenni, várnom kell 36-48 órát. Úgy kezeltek, mint egy bűnözőt, nem mint egy ügyfelet. Szeretném kirobbantani a védett zónából őket, ahol azt hiszik, hogy mindent megtehetnek, nem lesz következménye.
Ha a felhasználási szabályok között az szerepelt, hogy amit tettél, az szabályellenes, akkor teljesen jogosan figyelmeztettek és törölték a hirdetést. A szolgáltatásuk használatát nyugodtan szabályozhatják.
Gondolom, egy sima sablonüzenetet kaptál, amiben semmi fenyegetés, megfélemlítés nem volt, csak értesítés a hibáról és a következményekről.
Gondolom nálad ez úgy működik, hogy ha valaki megemlíti az 'apród' szót, azonnal rárepül egy moderátor. Teljesen úgy beszélsz, mint ők.
Egyébként a sablon üzi után nagy narancs betűkkel jött a letiltási rész.
Ennyi és vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!