Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Előállíthatnak ha filctollat...

Előállíthatnak ha filctollat találtak nálam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha hajnali 2kor épp az utcán kocogok sport ruházatban, és a zsebemben egy filctoll van, véletlenül pont olyan amit a graffitisek használnak, előállíthatnak? Mert gyanús, de semmiféle bűncselekményt nem követtem el vele.

2013. aug. 18. 00:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, te olyan hülye vagy, hogyha elindulsz egy egyszemélyes vetélkedőn, csak második lennél!

;-)

2013. aug. 18. 01:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Előállíthatnak ha filctollat találtak nálam?"

"de semmiféle bűncselekményt nem követtem el vele."

"Pedig én csak szebbé akartam tenni a várost :-))"

Most használtad, vagy sem?

2013. aug. 18. 01:13
 13/21 anonim ***** válasza:
12: Hehe, ez jó volt, piros pont!!! :-DD
2013. aug. 18. 01:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem használtam, azt csak viccből írtam hogy szebbé akarom tenni a várost, csupán elmélkedés :D
2013. aug. 18. 01:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyébként egy régi lepukkant falról lett volna szó, senki se látta volna
2013. aug. 18. 01:22
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Az a régi lepukkant fal a te tulajdonú telkeden, a te tulajdonodban van?

És hápersze' ! Minden graffitis csak és kizárólag külvárosi elhagyatott területen mázol, véletlenül sem olyan a város mint az okádék, mert a béna firkátokkal megjelölitek a területeteket, mint a kutyák akik körbevizelnek...

2013. aug. 18. 01:26
 17/21 mustafa33 ***** válasza:
71%
Én nem állítanálak elő. csak használnám a festékeidet. Ott ahol senki sem lát. El♪9ször befújnálak tetőtől talpig. legvastagabban a hajadat, utána a flakont vagy tollat fel...nám neked.
2013. aug. 18. 01:27
 18/21 anonim ***** válasza:
9%

Pár éve csak egy szegény kukát toltam félre futás közben az utcán a haverokkal mert nem fértünk el tőle, bevittek és másnap már címlapra kerültünk a megyei újságban...röhej!

Buzgómócsing rendőrök, az egyik azóta böribe került embercsempészetért, lehet meglátogatom majd!

2013. aug. 18. 01:51
 19/21 mustafa33 ***** válasza:
szóval te is mész? ☻
2013. aug. 18. 02:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömet állítólag azért vitték be, mert találtak nála egy barnító filcet. Szerintem ez helyzet és rendőrfüggő.
2014. jan. 4. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!