Középiskolában lehet nálam önvédelmi eszköz?
Senki nem mondta, hogy hülyeség, én is krav magáztam jó ideig.
De a világ minden harcművészete használ fegyvert. Egy fegyveres előnyben van egy fegyvertelennel szemben, ezen kár vitatkozni.
"Az meg a legfontosabb szabály, hogy soha ne legyen nálad olyan eszköz, amit nem tudsz használni."
Ezzel viszont 100%-ban egyetértek. Egy eszköz, amit nem tudsz használni, az rosszabb, mint ha nem lenne semmilyen eszközöd.
Nekem nem szóltak érte, 8,5 cm pengehosszú, rugós bicskám van. Azzal vágom a zsemlét, kenem a májkrémet, szóval ezzel eszek.
Szünetbe kinyitva májkrémesen a padon, osztályfőnök és igazgató bejön, látni látták, nem szóltak érte.
Az egyik legszigorúbb tanár az ostornak a végét akarta bevágni, nem hozott kést hozzá, megkérdezte hátha van valakinek, odaadtam neki, megcsinálta a dolgát vele, majd még mondta is hogy milyen jó kés, meg hogy mennyiért vettem stb. igaz utána mondta hogy hivatalosan nem lehetne nálam sem az iskolában, sem az utcán.
De én nem menőzök vele, persze haa szarba lenne a haza, akkor lehet hogy elrettentés képp elővenném, de súlyos dolgok kellenének hogy használnám.
ja és nem 14 éves koromba vettem a kést, hanem már elmúltam 18 is.
5#
A küzdősportok nagyon szépek meg jók,de mint mondtad,mindenki felfegyverkezik,tehát ha a támadód is,nem mész sokra a küzdősportal.
én középiskolába még ak-47-es bajonettet is vittem.. sőt egyszer "elbizniszeltem" egy 18 centis túlélőkésemet osztálytársammal. haveroméknál meg egy srác órán kiejtette a tárat a 9mm-esből, és aztmondta a tanárnak hogy csak a telefonja volt. az a srác tudott szerezni párezer forintért gránátot is, sőt ak-47-est... valószínűleg már börtönben van..
DE ha ilyen dolgokat megúsztunk szerintem nem okoz gondot neked sem ha egy bicskával mászkálsz, ha meg a tanárod megkérdezi minek, mond hogy az uzsonnához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!