Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen törvény vagy jogszabály...

Milyen törvény vagy jogszabály határoza meg hogy a telkemen belül mekkora lehet a nyövényzet?

Figyelt kérdés
az a probléma hogy a szomszédom feljelentet mert hogy nagy a gaz illetve sok kis cserje van jó idáig megértetem kerítés mellet 1,5 méteres körzetbe kiírtotam amit kért de ez neki nem elég mert hogy a telek többi részén is irtsam ki erre van valami törvény hogy meddig vagyok köteles kiirtani mert direkt van meghagyva a telek többi részén és nem szeretném kiirtani ha nem muszáj

2013. aug. 15. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

a parlagfűre nagyon figyelj! azért komolyan megbüntethetnek.

Nem hiszem, hogy sok keresnivalója lenne a telkeden ...

Ha nem akarja nézni, építsen kerítést

2013. aug. 15. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy az van rádásul ö ültetet oda borostyánt
2013. aug. 15. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, a nagy gaz miatt nagyon útálhat az, aki rendben tartja a kertjét. A gazod felmagzik, és a szél a gondozott telkekre hordja a gyommagjaid százezreit, amelyek tömegével kelnek ki egy-egy eső után. Nem kevés gondot okozolezzel. Gondolom először beszélt veled szépen, hogy tartsd gyommentesen a telkedet. Mivel ez nem használt, feljelentett.

Én még fogadnék napszámost is hetente, aki a kelő gyommagvaidat kikapálja, és a bérét is perelném tőled, legyen a te költséged, ha már gondot okozol nekem.

2016. aug. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!