Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenkor mit tudok tenni,...

Ilyenkor mit tudok tenni, mikor tönkre tette a ruháim?

Figyelt kérdés

Elszöktem itthonról egy hétre, a *volt* barátnőmhöz,És mig ott voltam az idő alatt vettem új ruhákat, amik közül van amelyiket még fel sem vettem. Hirtelen döntéssel jöttem haza, így pár ruha ott maradt. Vadonat újak, egyszer se volt rajtam. Most mentünk el érte és úgy kaptam vissza, hogy tiszta mocsok és foltos ami nem jön ki belőle. Mondtam neki, hogy ha nem jönnek ki belőle kifizettetem velük. Mert azt a pénzt nem én kerestem meg hanem a nagyszüleimtől kaptam. Azt mondta nem fogja kifizetni.

Én 17/L vagyok ő: 16/L

Mivel kiskorú vagyok azért fel tudom őket jelenteni mert befogadtak.

De ebbe az esetben mit tudok tenni hogy kifizessék vagy kárt térítsenek?

2013. aug. 15. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
jó nagy hülye vagy
2013. aug. 15. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
miért? miért te hagynád hogy a te cuccaidta valaki tönkre tegye? és nem tennél semmitsem? kétlem..
2013. aug. 15. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni, hogy bizonyítanád be, hogy nem úgy hagytad nála ott. Így jártál majd máskor előre gondolkozol.
2013. aug. 15. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jo! Befogadtak, most meg fel akarod jelenteni öket. Remélem életedben nem lesz senki aki befogadjon ha sz-rban leszel.
2013. aug. 15. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szép kis barátnőd van. Hogy nem vetted észre, hogy nem bízhatsz benne vagy a családjában?? Nem tudom, ki csinálta. Illene téríteniük a kárt. Nem tudom, mit tehetsz.
2013. aug. 15. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
*bocsi, hogyha nem a barátnőd volt, akkor visszaszívtam a megjegyzést, de nemtom kinek jut ilyen hülyeség az eszébe, hogy tönkretegye más ruháit -.-
2013. aug. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!