Iparkamarával kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék egy gyakorlati helyre járni, de ott nincs valami kapcsolata a kamarával és ez miatt nem tudok. A cég már idős, hogy ilyenek után járjon ezért én intézem. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
A társaság ahova mennék egy BT és ezekre való szabályokat szeretném tudni, mennyit kell fizetni, lehet e tagsága még egy BT-nek meg az ezekhez járuló többi infot. Vagy nekem kötelező olyan helyre menni, ahol csak kamara tagság van, szóval miért nem elég egy sima szerződés mikor lényegébe 18 már elmúltam ?2013. aug. 13. 17:40
1/1 MDaniel98 válasza:
Szerintem akkor már elég egy sima szerződés is, de nem vagyok szakértő ilyen ügyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!