Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önkéntes pedofil vadászat,...

Önkéntes pedofil vadászat, jogi következmények?

Figyelt kérdés
Nos kicsit elegem lett a mocskos pedofilokból , és arra gondoltam , hogy a baráti körömmel akik nem gyenge emberekből állunk, indítanánk egy kis akciót, felregisztrálnánk különböző honlapokra ál-profilokkal , és megbeszélnénk találkozót ilyen emberekkel, és hát egy kicsit rávennénk arra, hogy még kiskorúra gondolni se merjen. Ennek milyen jogi következményei lehetnek? Egyáltalán az ilyen tudna valamilyen feljelentést tenni egy akció után?
2013. aug. 14. 00:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

"Létezik ilyen, hogy civil szervezetek keresik és buktatják le a pedofilokat"

Szerintem csatlakozzatok v.melyik ilyen civil szervezethez.

Megverni tényleg csak azért nem érdemes, mert titeket vennének elő.

2013. aug. 14. 17:20
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
Ennek nem sok köze van az önbíráskodáshoz( ha valaki jogszabályokra hivatkozik, akkor legalább helyesen csinálja), ettől függetlenül nagyon rossz ötlet, súlyos következményekkel.
2013. aug. 14. 22:53
 23/24 anonim válasza:
64%
Egy kutyát is úgy próbálnál szelídebbé tenni, hogy megvered? Egyelőre ezek a "mocskos pedofilok" döntik el, hogy mihez kezdenek ennek-annak a gyerekével és biztosíthatlak afelől, hogy semmi sem állhat közé és az áldozata közé, leszámítva azt a valamit, amit kegyelemnek hívnak, és amit a többségük hírből sem ismer.
2013. aug. 31. 13:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Egy időben szivattam így a pedofilokat egy chat oldalon. Vicces volt nézni a reakciójukat.

Amúgy én is gondolkodtam egy hasonló dolgon, annyi hogy csinálni egy weboldalt külföldi szerveren ahol érinthetetlen lenne az egész. Oda pedig felpakolni minden adatod a mocsokról és mellévágni a bizonyítékokat.

2013. szept. 23. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!