Az orvosok pénzéhessége ellen nem lehet valamit tenni?
Gondolok itt a hálapénzekre...mert értem én hogy keveset keresnek, és több pénzt érdemelnének, de szerintem ha 500 ezret kapnának kézhez akkor is követelnék a hálapénzt.
Nekem két műtétem volt az elmúlt 1 évben, egyik orvosnak sem fizettem, az első úgy végezte el a munkáját,hogy mindenképpen sorra kerüljön még egy műtét.
Aztán ott is hagytam és egy másik orvossal végeztettem el azt a műtétet, neki sem fizettem, de ő legalább befejezte amit a másik elkezdett, de például a varratszedés az olyan is volt, húzta az időt, rángatta, húzogatta, és így tovább.
Mindezt azért mert nem adtam oda a fizetésem 1/3-át hálapénzként.(hogy elégedett is legyen)
Arra meg gondolni sem mertem,hogy perre megyek vele, mert még a gatyám is rámegy és az orvos nyeri meg.
Vagy egy ismerősöm esetét tudom felhozni, aki 30 ezret adott az orvosának, az pedig másnap elment szabadságra, és a helyettesítő orvos meg várta a hasonló összegű hálapénzt és mivel nem kapott ő is úgy végezte a munkáját.
Ez ellen semmit sem tesznek?Nem ellenőrzik ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!