Hol kaphatok ingyen vizet?
Láttam Ózdon ezt a felmerülő helyzetet. És úgy gondolom, én is megérdemlek ingyen vizet, hisz én a a társadalom tagja vagyok, és túl gazdag sem, tehát a szegény réteghez tartozok.
Valahol igényelhetnék ingyen vizet? Vagy én nem kaphatok?
Amennyiben magyar vagy nem kaphatsz.
Egyébként ahol én lakom (20 ezer fős város) egyetlen egy működő közkút van...nekik meg 150 méterenként jár egy?!!!
Ha elmész a közkútra akkor neked is ingyen van!
Cipelheted haza kilométereket. Egy veder viz (Kb. 10 l) értéke kb. 1-1,5 Ft. Hatalmas érték!
Egyébként meg ha egy izraeli cég zárta volna el, akkor máris a Kárpát- medence édesvízkészletek gyarmatositásáról, nemzetpusztításról ajvékolnának az árpádsávosok! (mert ez a második kedvenc témájuk "tiszaeszlározás" után)
Tegnap is valamelyik dzsobbikos a közkutak elzárásáról értekezett. Az egy szerűség kedvéért bemásolom ide a választ:
" Kérdező te egy......vagy!!!!!
Elmegy az ember kirándulni, és ha nincs közkút akkor vegyen 500 -ért fejenként üditőt magának és a gyerekeknek? Normális vagy?
A Városligetbe meg a Római parton sorok állnak igy is a közkútaknál. Egyéb helyekről nem is beszélve.
EZT AKAROD MEGSZÜNTETNI IRIGYSÉGBŐL?????
És egyéb helyeken sem! Pl.: falun, erdőben stb. Valahol a fúrt kút, artézi kút szennyezett és ez az egyetlen lehetőség az ott lakóknak!
-Még a Horthy rendszer nyomorába, (sőt a középkorba is )voltak közkútak!!!! Akkor most számoljuk fel???
-Meg ha megszüntetnék azokon a helyeken ahol a háztartásban nincs víz, akkor járványok jelenhetnének meg!
- Egy veder víz még nem dönti csödbe a nemzetgazdaságot! Elég azt elcipelni.
-Föleg szemétség elzárni + 40 fokban, legalább a kisgyerekek miatt.
(Az egész arra megy ki, hogy jönnek a választások és ezzel akarnak szavazatot szerezni)
És ezzel nem a kisebbséget akarom védeni , mert azért van velük probléma.
Ilyen felvetéseknél az ember megkérdezi :MILYEN NEMZETRŐL AJVÉKOLNAK A POLITIKUSOK???
Te előző!
Én nem akarok megszüntetni, azt akarom én is jussak belőle. Ingyen vizet akarok, nem a kutakból, hanem a házamba! Mert ugye a cigányoknál nincs bevezetve a víz, nekem be van, de pénzbe kerül, nekik ingyenes. Hát hogy képzelik ezt?
"Ingyen vizet akarok, nem a kutakból, hanem a házamba! "
Te nagyon......., olvasni tudsz? Tudod mi az a közkút????
Úgy látom súlyos fogalomértelmezési nehézségeid vannak!
A közkút az nem a Te házadba van, hanem az utcán!!!
Látod így néz ki:
Ennél jobban nem lehet elmagyarázni!
kedves kérdező!
kimész egy közkútra és ingyen van, amennyit csak akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!