Hol kaphatok ingyen magyar nyelvű Bibliát, ami kézzel fogható? Tehát nem letölthetőre gondoltam.
Utolsónak:nagyon szépen köszönöm,de nem szeretném,ha elajándékoznád nekem a saját példányodat!
Egyébként ezt a gesztust külön meg szeretném köszönni Neked!
Kedves Kérdező,
a sajátomat természetesen nem adom oda senkinek:) Már hozzám nőtt, mint fegyver a harcoshoz.
Azonban vannak olyan szervezetek, pl. Gedeon Társaság, akik ingyen terjesztik a Bibliákat. Ilyen pl. van otthon, éppen arra a célra, ha valakinek nincs. A gyülekezetben is tartunk, h olyanoknak adhassunk, akik szeretnének Bibliát, mert nincs nekik.
Értem.
Viszont nem szeretném,ha a postaköltség emiatt Téged terhelne.
Mi a Gedeon Társaság címe?
Hova írhatok nekik?
Mit kell írjak?
Sziasztok!
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a gedeonita Biblia nem a teljes Szentírás. Nekem van a polcomon 2 db teljes hagyományos Károli fordítású Szent Biblia amit fel tudok ajánlani. Ha pesti vagy, vagy jársz pesten, akkor akár személyesen oda tudom adni.
Üdv. Péter
Utolsónak:nagyon szépen köszönöm,de nem szeretném,hogy a saját példányodból kapjak!
Milyen rendes emberek vannak itt,és ezt most teljesen őszintén mondom!!!
Sajnos Péternek igaza van, A Gedeonita Biblia nem teljes, de legalább ingyenes.
Abban a teljes Újszövetség, a Zsoltárok és Példabeszédek van benne. Szerintem azért jobb, mint a semmi:)
Ha ezt szeretnéd, a Gedeon Társaság e-mail címe:
gedeon@gedeontarsasag.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!