Ha bejön a kertünkbe egy kutya, akkor azzal mit csinálhatok?
A légpuska rossz, mert ahogy írták, nem állítja meg és szükségtelenül okoz neki fájdalmat. Plusz fel is bőszítheti.
Ha tényleg támad, akkor gázspray. Pepper hatóanyaggal lehetőleg. Annak sem örül (magyarul elszalad ezerrel), de nem lesz semmi komoly baja tőle. Legközelebb meg kétszer is meggondolja, hogy támadjon-e.
Vagy próbálj meg ráijeszteni. Az én kutyám például fél a víztől. Egyik nap ugatott, és a szomszéd leöntötte egy pohár vízzel. Rögtön vissza is szaladt a házba, és azóta ahányszor meglátja a szomszédot elmegy a közeléből.
Persze nem minden kutya fél a víztől, de próbáld meg vízzel leönteni, és hátha nem mer többet bemenni. Mégis jobb mint a légpuska, ahogy azt már előttem is leírták...
És az se mindegy, hogy barátságos vagy agresszív? lehet, hogy szegény hátsó szándék nélkül benéz hozzád, te meg meglövöd, mikor lehet, hogy határozottam ki is tudnád tessékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!