Ki voltál előző életedben, bluetooth-os radar, stb reklámok miért engedélyezettek?
TV-ben ezek a mobilreklámok ahol a sok idiótát ráveszik, hogy ilyen meg olyan hülye apróságokra iratkozzanak fel a telójukkal, azt akkor hetente többezer Ft-ot szív le tőlük.
Lehet ugyanazoknak a reklámja, akik google hirdetéseken keresztól iphone-t ígérnek vagy az IQ teszteket ígérik meg a többi baromság.
Akinek van kis esze, az tudja, hogy ez nem tisztességes, mert a sok gyerek ezt megeszi.
Akkor miért vannak még kint miért vannak még ott a tv-ben? Ennyire nem érdekel senkit sem, hogy palira veszik az embereket? Engem már rohadtul idegesít, hogy több éve ezt nézem-hallgatom amerre látok.
meg ezeréves rég lejárt videókat küldenének a mobilra darabonként ötszázért. és nem lehet lemondani.
Aki ennek bedől az nagyon megszívja. Ezek a fogyasztóvédők is minden semmibe belekötnek ebbe mért nem tudnak? Vagy ebből már ők is részesednek? lehet meg vannak állapodva a jambával, ötven százalék a fogyasztóvédelemé és cserébe átb@szhatják a népet.
ezeket a hülye reklámokat én is láttam
megcsalás detektor
meddig fogsz élni
PFFFFFFFFFF
Azért vannak ezek a reklámok a tévében, mert tévét mindenki néz. Interneten nem mindenki nézeget ilyen hirdetéseket.
Ha nem lenne tévés hirdetés, akkor nem lenne annyi "előfizető" ezekre a dolgokra.
És azért nem tiltják ki, mert rengeteg pénzt fizetnek egy ilyen reklámért. És mivel sok az "előfizető", sok reklámot tudnak csinálni.
Az egész egy kis reklám-marketing.
én ezektől már a falra mászok! végre feltette valaki:D
Ki voltál egy előző életedben, Mikor lesz vége a kapcsolatotoknak, Mennyire vagy meleg, Mikor döglesz meg, hány éves vagy (az az alkoholos amikor hány éves vagy? 18 15ÉVES) mikor találod meg az igazit, telejósda(400Ft/perc), csontradar, bluetooth radar, igaziak-e vagy sem... kb ennyi jutott most eszembe ha valamit kihagytam írjatok:D
a fejem fogom amikor ilyen hülye hirdetések mennek
a tv ben
meddig fogsz élni
meddig tart a kapcsolatotok
ráadásul hülye eltorzított hangon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!