Fel lehetne emiatt jelenteni ezt az embert?
Egy videomegosztó-portálon megfenyegetett egy gyereket, itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=_8zxSXtEN1g
Nos, arra az esetre, ha letörölte volna, letöltöttem.
"Elharapom a torkod", ez jó... csak nem életszerű.
Ha "elvágom a torkod" lett volna, lehetne...de így ki fognak nevetni...
Manapság már mindenért feljelentik az embert. Hallottad bizonyára te is, hogy külföldön át akart szaladni a srác a vonat előtt, elütötte, és a néni aki a vonatra várt, megsérült a repkedő testrészek miatt. Feljelentette a srácot és családját kártérítést követelve, amit meg is kapott...
Ebből kiindulva, meg amiket látok itt a munkakörömben... Fel lehet jelenteni, de szerintem felesleges erőpocsékolás...
Pedig láthatóan elég sok energiát fektetsz bele.
Mondjuk egy ilyen tücsökp*cs "beszólásra" 0-nál több energiát fektetni is már túl sok... De te tudod!
""Elharapom a torkod", ez jó... csak nem életszerű.
Ha "elvágom a torkod" lett volna, lehetne...de így ki fognak nevetni..."
Miért nem életszerű? Aki vért akar inni az rendszerint harapja, segédeszközt használni szerintem eléggé snassz és égő is. Ha harapja akkor a partner puszta test - test elleni küzdelemben maradt alul, tehát gyenge és életképtelen, ezzel dicsőséget szerez magának. Ha vágja akkor a közvélemény gyilkosnak fogja kikiáltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!