Ezért lecsukhatnák?
Figyelt kérdés
Ha valaki bemegy a templomba gyónni, és azt mondja, hogy megölte XY-t, pedig nem, akkor azért milyen büntetés járna?2013. júl. 22. 16:29
2/5 anonim válasza:
Ezért? Látom nem vagy tisztában se a római katolikus egyházzal, sem pedig a büntetőjoggal. Olvass utána, én pedig úgy teszek, mintha ezt a sületlenséget nem is olvastam volna.
3/5 anonim válasza:
2-es:
én meg úgy teszek, mintha a realitásban élnék, és azért ezt az egészet sztem olvasd el még egyszer ....
4/5 anonim válasza:
Nem, a pap meg fogja kérdezni hogy fel akarod -e adni magad szerintem, de vallási kötelessége senkinek sem elmondani.
Papok már haltak meg a titoktartás miatt.
5/5 anonim válasza:
#3as fogalmad sincs a realitásról ebben a témában. 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!