Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A lányom nem fogja tudni...

Böbe mami kérdése:

A lányom nem fogja tudni kitenni a házból a férfit, mert "nem idén barnult" és szerintem valamidrog, kábítószer van a lányom szervezetében, amit tudtán kivül adagolnak. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Drogtesztre nem vihetem a lányomat, mert ahhoz az ő beleegyezése is kell. nem merek a házába elmenni,mert félek agyonütnek a testvérei,akik szintén barnabőrüek. A drog hatása alatt félek aláíratnak vele valamit. Böbe mami
2013. júl. 21. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet esetleg, hogy közös megegyezessel el akarja adni a butorokat, mert nincs ra szükseg?

Lattad, ahogy vittek a butorokat? Tud erröl a lanyod? Lefenykepezni, felvenni egy jo geppel pl. ablakbol, es megmutatni neki utolag. Felajanlani a segitsegedet. Felajanlani, hogy drogos allapotban kivizsgaltatnad, es ha arra sor kerül es lehetseges, azonnal megvizsgaltatni, igy van-e. Esetleg tuladagolaskor, ha elgyengült (?). Rakerdezni, hol volt ekkor-akkor, amikor szted drog hatasa alatt volt.

Van-e unoka vagy mas, aki meg a lanyoddal ott lakik? Öt be lehet-e vonni?

Titkos kamerat elhelyezni, persze ehhez be kene mereszkedni a hazaba.

Magannyomozo...stb. Ezek költsegesebbek, de meger-e ennyit a haz erteke, lanyod egeszsege?

2013. júl. 26. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Közben egy masik kerdesnel olvastam, 3 pici unoka van, akiket a lanyod elözö tarsa nevel. Az ö segitseget, velemenyet kerni? Csak mert annyiban erintett, hogy a gyerekei majdani öröksegeröl van szo...

Meg eszembe jutott: jogi tanacsadast, ügyvedet javasolnek megkerdezni, mit lehet tenni?

(Regebben a megyeszekhelyeken heti 1-szer Volt ingyenes jogi tanacsadas, legalabbis ahol en eltem, a birosagon Volt, de ha nincs, akkor is felkeresni, esetleg a neten is hatha van valahol.)

elözö

2013. júl. 27. 00:24
 13/14 A kérdező kommentje:
a nagyobb unkám nálam van, a két kissebb az apjánál.A bútorokat,stb adatja el vele a férfi, mert nem hajlandó dolgozni.Drogtesztre nem vihetem mert ahhoz a lányom beleegyezése is kell.el akarja vele adatni a házat.hogy az igy kapott pénzből éljenek. itt már a lányomnak nincs szava,erős befolyás alatt áll.Durva,agresszív lett velem szemben.
2013. júl. 27. 06:02
 14/14 anonim ***** válasza:

A fenti "racionalis" dolgok mellett meg eszembe jutott: hiszel-e a spiritualis dolgokban, energialetisztitasban? Egy bioenergetikus letisztithatna a lanyodat ugy, hogy megkered ra, akar tavolbol is, kerdes, ennek meddig lesz eredmenye, ill. drogok mellett lesz-e??? Ez hasonlo kb ahhoz, ahogy egy pap elüzi a gonoszt, akar ilyesmit is lehet kerni, ha van, aki megcsinalja.

11-12.

2013. júl. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!