A lányom nem fogja tudni kitenni a házból a férfit, mert "nem idén barnult" és szerintem valamidrog, kábítószer van a lányom szervezetében, amit tudtán kivül adagolnak. Mit tudok csinálni?
Nem lehet esetleg, hogy közös megegyezessel el akarja adni a butorokat, mert nincs ra szükseg?
Lattad, ahogy vittek a butorokat? Tud erröl a lanyod? Lefenykepezni, felvenni egy jo geppel pl. ablakbol, es megmutatni neki utolag. Felajanlani a segitsegedet. Felajanlani, hogy drogos allapotban kivizsgaltatnad, es ha arra sor kerül es lehetseges, azonnal megvizsgaltatni, igy van-e. Esetleg tuladagolaskor, ha elgyengült (?). Rakerdezni, hol volt ekkor-akkor, amikor szted drog hatasa alatt volt.
Van-e unoka vagy mas, aki meg a lanyoddal ott lakik? Öt be lehet-e vonni?
Titkos kamerat elhelyezni, persze ehhez be kene mereszkedni a hazaba.
Magannyomozo...stb. Ezek költsegesebbek, de meger-e ennyit a haz erteke, lanyod egeszsege?
Közben egy masik kerdesnel olvastam, 3 pici unoka van, akiket a lanyod elözö tarsa nevel. Az ö segitseget, velemenyet kerni? Csak mert annyiban erintett, hogy a gyerekei majdani öröksegeröl van szo...
Meg eszembe jutott: jogi tanacsadast, ügyvedet javasolnek megkerdezni, mit lehet tenni?
(Regebben a megyeszekhelyeken heti 1-szer Volt ingyenes jogi tanacsadas, legalabbis ahol en eltem, a birosagon Volt, de ha nincs, akkor is felkeresni, esetleg a neten is hatha van valahol.)
elözö
A fenti "racionalis" dolgok mellett meg eszembe jutott: hiszel-e a spiritualis dolgokban, energialetisztitasban? Egy bioenergetikus letisztithatna a lanyodat ugy, hogy megkered ra, akar tavolbol is, kerdes, ennek meddig lesz eredmenye, ill. drogok mellett lesz-e??? Ez hasonlo kb ahhoz, ahogy egy pap elüzi a gonoszt, akar ilyesmit is lehet kerni, ha van, aki megcsinalja.
11-12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!