Ha visszamegyek gyes-ről, de a munkaköröm megszűnt, mert megszűnt a csoport, akkor milyen munkakört ajánlhat fel a munkáltató?
Igaziból nem szűnt meg csak átrakták másik telephelyre, de nem akarnak a mi telephelyünkről származókkal dolgoztatni, ezért közös megegyezéssel, csoportos leépítés keretében mindenkit kitettek még 2 éve.
Én mennék vissza gyesről, de nem tudom, hogy mire számítsak?
Milyen munkát ajánlhatnak fel? Ajánlhatnak teljesen olyat, amihez semmi közöm? Mondhatják azt pld hogy menjek boltba eladónak amikor semmi közöm ehhez a területhez és az első bunkózó ügyfelet leüvölteném? Nem az én stílusom a vevőkkel való foglalkozás, soha nem is akartam ezzel foglalkozni.
Mennyire az előző területemhez kapcsolódó munkakört kell felajánlaniuk?
Ha a többieket 2 éve végkielégítés+felmondási idő kifizetésével küldték el, akkor engem el tudnak úgy küldeni, hogy ne kelljen nekem semmit fizetniük? Pld mert nem fogadom el a takarítónői, levélbontói felajánlott állásokat?
Mit tehetnek meg egy kismamával?
Vámolással foglalkoztam, de a logisztikát áthelyezték egy másik faluba.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!