Mit tehetnék a lépcsőházunkban lakó kerékpártolvaj ellen?
Mindenki cigányozik, de én ismerek olyan gyereket, aki kocsikat és kerékpárokat egyaránt lopott és nem volt cigány, hanem konkrétan zsidó. Én is meglepődtem, amikor ezt mondta de ez van.
Egyébként több ismerősöm kerékpárja is eltűnt lépcsőházból, egyetemről, Árkádtól, vasútállomástól; sőt, egy másik haveroménak a zárját elkezdték a sétálóutcában fűrészelni.
Szerintem nem tudsz mit csinálni, csak azt, hogy veszel egy rozzant kempinget és azzal jársz. Nem is értem, hogy gondolják azok, akik 200 ezres bicikliket tárolgatnak a koli udvaron és csodálkoznak, ha eltűnik egy hét után... (persze nem azt mondom, hogy neked az van, mert régebbi egyszerűbb kerékpárok is tűntek el)
Veszel egy nagyon jollkinőzéző biciglitt . Láthatatlan hibát okozoll a fékben és azt teszed ki. Lezárva egy tárólóba olyan állaptujárművet tarthatsz amit akarsz nem a te felelőséged hogy "forgalomba hejezi".
Ezt megoldhatod ugy ha teflon lapot teszel a fékpofák elejére és szilikon alapu sikositóval be kenyed.
"Láthatatlan hibát okozoll a fékben és azt teszed ki."
Hát, ez nem jó ötlet. Mi van akkor, ha a tolvaj csak kigurítja a házból, feldobja egy kisteherautóra és eladja valamelyik csórónak, aki MEGHAL, vagy LEBÉNUL miattam? Nem venném a lelkemre. Meg a tolvaj halálát sem kívánom, de ha tetten érném, azt a verést, amit akkor kapna, egy életen át nem felejtené el, ha cigó, ha nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!