Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Mit mikor kapok?

Figyelt kérdés

Az érdekelnek engem,hogy az árvaellátást pontosan milyen rend szerint utalják? Utólagosan? Tehát júniusban a májusit,vagy júniusban a júniusit??

Most végeztem a középiskolával, június végén érettségiztem és számítottam rá,hogy júliusban még kapok,de nem jött semmi. Szeptemberben,ha újra elkezdek suliba járni,akkor októberben kapok legközelebb pénzt? De akkor hány hónapra visszamenőleg?

2013. júl. 12. 09:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugye feltétele hogy nappali tagozatos tanuló legyél.

Én úgy nagyjából minden hónap elején/közepén kaptam (nyugdíj osztással egy időben) Jelenleg megszűnt a tanulói jogviszonyod és azért nem kapod. Ha ismét tanulói jogviszonyod lesz nappali tagozaton akkor visszamenőleg megkapod egy összegben amikor nem kaptál az első hónappal egyben. Vagyis ha szeptemberben elkezded akkor egyszerre kapod meg a július-augusztus-szeptemberit. Valamint elvileg valamikor szeptember eleje/közepe felé kell megkapnod.

2013. júl. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!