Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hamarosan a törvények meg...

Hamarosan a törvények meg fogják engedni a fegyveres betörő megölését. Csak megölni lehet, vagy mást is lehet vele tenni?

Figyelt kérdés
Pl. megkínozni, megcsonkítani, megvakítani, megerőszakolni?
2013. júl. 9. 08:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ezt is ki lehet játszani.MEgrémültem mivel egy idegen volt a lakásomban,és az kinyújtott mutatóújját késnek néztem,valószínüleg a sokktól.
2013. júl. 10. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:

2013.07.09 -én Zajokat hallottam a nappaliból. Lementem körülnézni,hogy mi okozhatta.Ekkor vettem észre a felperes Lakatos Istvánt,amit egy kést tart kezében,és illedelmesen felszólít,hogy legyek kedves elhalálozni,és ezt megelőzően minden ingóságomat átnyújtani neki.Én,a sötétben nem tudtam megállapítani,hogy a kést egy éjféli "nass",vagy támadás céljából tartja kezében,de megrémültem,így a véletlenségből éppen odakészített tengerészeti hadi torpedó ágyúval,egy igényes sorozatot engedtem Lakatos István halántéka irányába. A Hat torpedóból,négy talált,és kettő leszaggatta a felperes végtagjait.

Ezúton kérem,tisztelt bíróúr,hogy ügyemet ejtsék,mivel a sokk hatására,és a hiányos megvilágítás következtében, nem tudtam megítélni a felperes szándékait,és nem volt időm felmérni a veszély,így cselekednem kellet.

Megértését köszönöm

Tisztelettel: Példa Gábor

2013. júl. 10. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy amíg a rossz fiúk/lányok is gyakran nehezen viselik magukat, a nem rosszakat örök időkre gyötörni fogj az, hogy elvették egy ember életét.

Értelemmel és lelkiismerettel felszerelt ember vészhelyzetben sem válik állattá.

Nincs olyan, hogy valami zajt hallok, elő a mordályt, bele durrantok kettőt a sötét éjszakába. S aztán villanyt gyújtva látom, hogy a szomszéd az, aki élettelen kisbabájával futott hozzám segítségért.

Ilyen nincs. Esetleg amerikai filmekben.

------------

Ugyanez van a ráfogással is. Nincs ilyen, hogy tiszta fejjel megölöm a belopódzót, majd ráfogom a félelemre.

-----

De ha létezne is, nincs olyan mese, ami ki nem derülne. A történetet egy rakat szakértő elemzi, s ha valami nem kerek, addig kell újra és újra elmondanod, amíg egészen belezavarodsz.

2013. júl. 10. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért azt megnézném valami gazdag puskamániáshoz bemennének azt egy gépágyúval szétszaggatna mindenkit, vagy ááá kész vicc ez az egész, már várom hogy a híradóban jöjjenek a loccsanások.
2013. júl. 11. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Vagy a másik sötétben előkapja a medveölőt a tag robbant kettőt, mert gyanús csikorgó hangokat hallott azt kiderül, hogy egy könyvárus könyveit lyuggatta szét, ráadásul Bibliákat is mert az árusnak szerződése volt a megyei püspökével, na akkor mi van vagy mi visszafelé sül el a puska, sőt ha véletlenül a támadóba belecsap a villám, de le is lövi a védekező tag azt azt kell hogy feltételezze a szerv, hogy nem a golyó szele volt az utolsó ami megcsapta hanem a jó öreg Ampermeister nagy dózisban na igen igen
2013. júl. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!