Ha az IWIW-en hitelesíteni akarom magam és elküldöm a bescannelt személyim másolatát, a személyi igazolvány számát ugye elkell rajta takarni?
Na, ezért kerülöm az ilyen oldalakat.
Ne hülyéskedj már, sehová nem küldeném el a személyim másolatát.
Ekkora baromságot!... 8-[
Miért kellene magad HITELESÍTENI???...
Millió helyen leírtuk már, hogy senki ne tegye ki a netre sem a személyes adatait, sem a telefonszámát, sem a lakcímét, sem a fotóit!...
Egyépként hamár a myvipet szidjátok elmondanám hogy nekem valamennyire tetszik. Az a jó a klubok faliujságán ugyanígy beszélgetünk mint itt ezen az oldalon. Csomó embert megismertem ott. és vannak egész családias klubok.
Nem ilyen névtelen fórumozók mint itt. Ez a hitelesítés ami 300 forint olyanoknak jó akiket gyakran fakelnek és az eredeti ember így be tudja bizonyítani hogy tényleg ő az. Bár én láttam már hitelesített fakét is.
Na azért megdöbbentem ..... Ilyet nem kérhet se az iwiw se a myvip se másik, ugyanis a szem. ig. KÖZOKIRATnak minősül, szóval azzal nem lehet játszadozni, hogy takargatom meg küldözgetem, ugyanis nagyon könnyen bűncsleekménynek minősül.
A másik pedig, hogy igen, ahogy említette valaki, nem tanácsos kiadni a személyes adataidat ilyen szinten, mert nagyon hamar és nagyon könnyen visszaél vele akárki. (tudnék rá példát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!