Mennyibe kerül most a Személy és vagyonőri igazolvány és Kamaratagsági kártya kiváltása?
Most tettem le a Biztonsági őr tanfolyamot.
A pontos összérték érdekelne hogy mennyire is számítsak.
Csak azok írjanak választ akik mostanában váltották ki mert mindíg emelkedik.
Bocs ha nem jó helyre írtam a kérdést
Én is most vizsgáztam és kiszámoltam kb 20450 ft jött ki.
Adattovábbítás iránti kérőlap: 150
igazgatás szolg. díj: 3100
adatkérő űrlap az alkalmasságra: 2000
rendőrségen ezeket leadni:6900
kamarai rész: 5900 éves díj, 2400 regisztrációs díj.
Plusz ugye még nincs beleszámítva a közjegyzői hiteles másolat amit nem tudok mennyi
A közjegyzői hiteles másolat kb. 2000 Ft.
Nekem még folyamatba van, de ha meg lesz teljesen,le fogom írni hogy mennyiből jön ki minden.
Kösz hogy írtál
Üdv.
A gondnokolt papír íngyenes.
Ha Székesfehérvári vagy, ismerem aki 850-1000ft hitelesiti bizonyitványt, és még számlát is add .
Dr. Szabó László
Székesfehérvár
Vár körút 21. fsz. 1
Én 2010.nov.11 adtam le papirokat rendörségen.2010.nov.25 telefonáltak kész, 2010.nov.29 megyek délután 14re Vagyon Ig. ért.
A leggyorsabb utt, összes papirt ,be szerzése, és uttana rendörség, mert többet várs kapitányságon, mint máshol, én 2 órát vártam, ö kellmék hajlandok voltak fogadni, le menni.
Kötözködösek nekem probálták ezt" ez papir nincs, csekk.... stb, el kell mennie erre helyre..." Én meg asszonyom nézen körül amit kiragtam, bugyiban van.
Nem tettszett neki. Huzzák a szájjukat, bödös a munka.
Van egy csekk ami gyorsitja az egészet valami 1390 ft.
A kamarai tagsági kártya 5350 ft-ba kerül, és a helyszínen csinnálják 1perc alatt.
Ui: Ma csinnáltam meg 2010.12.06.
Helló!
Nem rég végeztem el a biztonság őri tanfolyamot.
Valaki megtudná mondani pontosan, milyen papírokra van szükségem ahogy munkába álljak, és hol tudom kiváltani?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!