Eladtam a Vaterán 5000 forint értékű tárgyat de nem érkezett meg mit csináljak? Bövebb leirás lent
"nem hiszem, nem kisegitő iskolába jár 17 éves"
Viszont egy csomagot ajánlottan nem tud feladni...
Csomag feladásánál kellett, hogy kapjon blokkot. Nézd meg a rajta szereplő adatokat. Ha nem tudod igazolni, hogy a csomag fel lett adva, akkor vissza kell adnod a pénzét.
"1 napig ülök a börtönbe?"
Ez mégis honnan jött? 150 ezer Ft-ig terjedő szabálysértési bírságra számíthatsz a kár megtérítésén felül.
Most sakkozhatsz, hogy valóban nem kapta-e meg a cuccot, vagy már megkapta, de még a pénzét is vissza akarja-e kapni. Ezeknél a feljelentgetőseknél soha nem lehet tudni.
Én egyszer elküldtem egy gyökérnek egy tízezer forint értékű valamit - gondolván - majd ha megkapta, akkor majd elküldi a pénzt. Írt egy levelet, hogy köszöni szépen, megkapta, és küldi a pénzt. Ez volt karácsonykor. Azóta meg csak jön a pénz, folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!