Azt bünteti a rendőr, ha egy férfi egy parkban a nemi szervén a bört húzgálja le-fel, és ezt valaki meglátja és rendőrt hívna. Büntetik?
Figyelt kérdés
#megbüntetnék
2013. jún. 19. 20:49
1/12 anonim válasza:
Ha elkapják, természetesen büntetik. Közszeméremsértés.
2/12 anonim válasza:
Igen büntetik úgyhogy ne menj maszturbálni a parkba.
3/12 A kérdező kommentje:
:D Nekem eszem ágában sincs,nem azért kérdeztem...
2013. jún. 19. 20:58
4/12 anonim válasza:
Anno az egyetemen az egyik gyerek rácimmantott a gépteremben, bilincsben vitték el a jardok. Szal ez is valami hasonló elbírálás alá eshet.
5/12 anonim válasza:
Én egy bokorba' egyszer pisilés után meghúztam a bőrt.
6/12 anonim válasza:
dupla szabálysértés :D nyilvános vizelés közterületen, plusz közszeméremsértés amikor kiráztad a brét :D
8/12 anonim válasza:
Szeméremsértés:
208. § Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
9/12 anonim válasza:
Tökéletes válaszok! Pontosan közszeméremsértés. Ha én látom meg, még jól hasba is rúgom!:D
10/12 anonim válasza:
Konkrétan csak szimplán szeméremsértés, olyan nincs, hogy közszeméremsértés. Ráadásul nem szabálysértés, hanem bűncselekmény.
Persze akad szabálysértési is, pl ha valaki csak pucéran rohangál.
Közerkölcs megsértése
192. § (1) Aki a közterületen, nyilvános helyen vagy közforgalmú közlekedési eszközön a közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsít, szabálysértést követ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!