Milyen jogaim vannak a hangoskodó szomszédaimmal szemben?
És melyik sorban írtam, hogy NEKIK szóljanak???
Vagy a tulajnak (hiszen ők albérlők), vagy a rendőrségnek kell szólni.
Szia!
Birtokvédelmi eljárást indíthatsz a polgármesteri hivatalnál (jegyzőnek kell címezni, 2.200 Ft illetéket leróni), amelyben kérheted, hogy tiltsák el a birtoksértőket a további ilyen magatartástól.
Ekkor valóban meg fogják hallgatni a tulajdonost is és érdeklődnek tőle, milyen jogviszonyban is vannak ott a lakók.
Valószínűleg tanúk is fognak kelleni, de a jegyző a birtokháborítási eljárásban bírságolhat is.
Rajta, sok sikert!
Egy ügyvéd
Én átmentem az alaksoron keresztül a szomszéd lépcsőházba és lekapcsoltam az áramt náluk az automatán.
Következő alkalommal szintén csak utána még megdobáltam őket foskörtével (tudod amelyik olyan barnára érik ), kaptak kb 2 kilót az erkélyre meg az ablakokra, meg ahol nyitva volt ott a szobákba is, azóta kuss van.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Már csak annyit kérdeznék,hogy az APEH-nél,hogyan tudom bejelenteni??Van valami elérhetőség?
Talán ezt a megoldást választom mert -bár teszik a sörétes,és a foskörtés-megoldás is:-)),de talán ebben a megoldásban nem derül ki a kilétem! Félek tőlük mert olyan válogatott tetves cigány banda,hogy ihajjj.A lány prosti az összes többi meg a strici,vagy a fene tudja,hogy ki! Atomot kellene közéjük dobni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!