Fel lehet valakit ugy jelenteni ha egy fiatalkorúval volt, sexuálisan. Mind két fél tudott egymás koráról. Lehet így fel jelentést tenni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 21. 12:41
1/11 anonim válasza:
ha mindkét fél beleegyezett akkor nem
2/11 anonim válasza:
Igen.
Ha a fiatalkorú még nincs 14 éves a pasi meg már elmúlt 18 akkor igen.
3/11 anonim válasza:
ahogy az elözö írta, ha a fiatal koru 13 év alatti akor pedofiliának is számit.
4/11 anonim válasza:
legalább is itt Magyarországon pedofíliának számít
De hát miért akarnál te feljelenteni valakit, ha a másik is akarta?
6/11 anonim válasza:
hát ha minden szakító pár feljelentené egymást, mert egykor lefeküdtek, akkor a bíróság előtt szép hosszú sorok kígyóznának :>
7/11 anonim válasza:
Más a fiatalkorú és más a kiskorú. 14 alatt kiskorú, a beleegyezésével SEM szabad szexelni vele, ezért fel lehet jelenteni a partnerét. 14 felett (de még 18 alatt) fiatalkorú, az ő esetében, ha beleegyezett, akkor szabad szexelni, a partnere nem követ el semmi rosszat, nincs miért feljelenteni.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az utolsó kommentet veszem a leghasznosabbnak. tudom mi a kiskorú, és a fiatalé korú..én egy 15 éves lányról beszéltem vagyis fiatalkorúról. a pasi viszont 36 volt....de akkor tehát nem lehet feljelenteni??!!
2008. jún. 22. 11:55
9/11 anonim válasza:
Én voltam az utolsó. Jól látod, ha a 15 éves lány beleegyezett, akkor nem lehet feljelenteni. A véleményed meglehet arról a 36 éves férfiról (mint ahogy nekem is megvan), de törvényt nem sértett.
10/11 anonim válasza:
sztem a kérdezö az a pasi aki szexelt a fiatalkoruval.a nyakam rä.csak mst félsz hogy feljelentenek..tudod honnan derül ki hogy te vagy az? a kérdezö kommentjéböl..tehät fasza vagy.....lefekszel egy 15 éves csajjal...hallod..ha egy 10 éves kérné hogy fekpdj le vele...megtennéd..?csak mert beleegyezik?sztem lazän fellehet jelenteni az ilyet..valamilyen formäban elöszednék az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!