Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi alapján döntik el, hogy...

Mi alapján döntik el, hogy mikor vizsgázzon a magántanuló?

Figyelt kérdés

Anyukám ma adta ide a vizsgáim időpontját. Június 18-21, 25, 27. napokon lesz 1-1 vizsgám, valamint augusztusban egy média és társadalomismeret (sajnos elfelejtették közölni velem, hogy idén ezt is kell tanulnom, csak június elején adták tudomásomra...). Ez így mennyire jogos? Nagyon nem tartom jónak, hogy 7 tantárgy egész évi anyagát kell átismételnem 2-10 nap alatt (ugyanis vasárnapra egész napos programom van, amit már 1 hónapja tudok). Tavaly csak történelemből volt, akkor azt mondták, június-augusztus között bármikor megcsinálhatom (végül augusztusban írtam meg), ezért feltételeztem, most így így van, és nem minden napra jut egy, lesz időm rendesen átnézni előtte. Nem mondom, hogy lehetetlen, ha másképp nem is, a vizsgák felén megbukok, és javítón csinálom meg. Szerintetek jogos így, hogy csak pár nappal előtte tájékoztattak? Keresgéltem az interneten írásokat, találtam egy ilyet:

[link]

Nem tudom, ez érvényes-e most, de a 25. pontban azt írja, jelentkezéskor kell tájékoztatni.

2013. jún. 15. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Az már nincs hatályban. [link]
2013. jún. 15. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezen aztán nem sok van írva, másikat tudsz linkelni?
2013. jún. 15. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont azért linkeltem ezt, hogy megmutassam, hogy már nincs hatályban, nem véletlenül linkeltem ezt.

Szerintem érdeklődj utána az oktatási jogok biztosánál (azt hiszem telefonon is lehet).

2013. jún. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!