Hol jobb az élet Ukrajna, Slovakia vagy Magyarország?
Szerintem Ukrajnán a legjobb mint a felsorolt két országban
De szeretném a ti véleményeteket is meghallgatni...!
Eléggé mellé lőttél.
Az se mindegy, hogy hol. Mert Ózdot nem lehet összehasonlítani Kijevvel, és Nagyszőlőst sem Pozsonnyal.
De összességében a három ország körül jelenleg még mindig Magyarországon a legjobb az élet. Ez azt jelenti, hogy infrastruktúra, szociális ellátás, közbiztonság, anyagi biztonság, jogállamiság...stb területén még mindig Magyarország a legjobb a három közül.
Magyarország meg Szlovákia igen hasonló.
Van amiben Magyarország jobb és van amiben Szlovákia.
Viszont mind a kettő elfog cigányosodni ,Ukrajnát meg nem fenyegeti ez a veszély.
Hát igen sok igaz van ebben a kommentben.De én ugy tudtam a Ukrajnában jobb az élet,itt havi 2000 UAH a normál fizetés ami 50.000 ft,nálunk meg lehet élni belöle nyugodtan és normálisan is.De nem kell nagyon attól sem félni,hogy ki lakoltatnak a saját házadbol persze a hitelért,de itt nálunk nagyon kevesen vesznek fel kölcsönöket,maximum ami a banktól van az autó.A Gyes 3 gyermekes családokra 3000 UAH több mint 50.000 Ft,szoval aki nem dolgozik az is megélhet normálisan ebböl,a gyest a gzerekekre 3 éves korig kapták,de most bejött az uj törvény ami 18 éves korig kaphato a pénz a gyerekekre!
Nálunk a Villany számla átlagosan 300-400 UAH azaz 10-15,000 Ft a Gáz pedigg még kevesebb!
De Útóljára,A Mi elnökünk nem szeretné eladni az országot,mert nem vagyunk olyan helyzetben!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!